„Seda tehakse, et kõik saaksid heita pilgu sellele, mida kujutab endast VÕLTS ja KALLUTATUD intervjuu,” teatas Trump Twitteris, vahendab USA Today.

Sageli saadet „60 Minutes” kritiseerinud Trump mingeid näiteid kallutatuse kohta ei toonud.

Trump lõpetas intervjuu järsult, jättis ära traditsioonilise kõndides vestluse Stahliga ning ütles, et saatemeeskonnal on piisavalt materjali saate jaoks. Samuti ei naasnud ta ühiseks intervjuuks asepresident Mike Pence’iga, teatasid kaks juhtumiga kursis olevat allikat.

CBS News teatas, et Trump lõpetas enneaegselt intervjuu saatele „60 Minutes”, mis on osa pühapäevasest erisaatest, kus on intervjuud nii Trumpi kui ka tema vastaskandidaadi Joe Bideniga.

Mis puudutab intervjuu enneaegset avaldamist, teatas CBS, et „Valge Maja leppis kokku, et salvestab intervjuud ainult arhiveerimiseesmärkidel”.

Pärast intervjuud ründas Trump Twitteris ka Stahli, avaldades kuuesekundilise video sellest, et ta ei kandnud maski. Kuigi ka tema ise väldib maski, kirjutas Trump: „Lesley Stahl „60 minutist” ei kanna Valges Majas maski pärast intervjuud minuga.”

Trump võttis selle intsidendi jutuks ka õhtusel kampaaniaüritusel Pennsylvania osariigis Eries. „Te peate vaatama, mida me teeme „60 minutis”... Te saate nalja. Lesley Stahl ei ole rõõmus.”