Televõrgu NBC saates, mis läks eetrisse võtmeosariigi Florida linnast Miamist, sai stuudiopublik Trumpilt küsimusi küsida, nende seas ka kohalik Paulette Dale.

Viimane alustas oma küsimust komplimendiga, mis pälvis sotsiaalmeedias ohtralt tähelepanu. "Tere õhtust, härra president. Ma pean ütlema, et teil on imeline naeratus," lausus naine, pälvides naerusuise Trumpi tähelepanu: "Aitäh!". "Te olete nii kena, kui te naeratate," lisas Dale uuesti ning asus seejärel oma küsimuse juurde.

Hiljem kohalikule ajalehele Miami New Times antud usutluse käigus aga selgus, et Dale ei ole sugugi Trumpi toetaja. "Ma sooviksin, et ta naerataks rohkem ja räägiks vähem," ütles ta riigipea kohta. "Ma arvan, et mehel on kena naeratus, kuid ma ei ole ta fänn."

Ta lisas, et kavatseb hääletada demokraatide kandidaadi Joe Bideni poolt, tuues põhjuseks ametis oleva riigipea immigrantide vastasuse ja mure lapsimmigrantide väljasaatmise pärast.

USA president Donald Trump ja tema demokraadist rivaal Joe Biden vastasid neljapäeval televisiooni otsesaadetes küsimustele. Viimased asendasid ära jäänud teist teledebatti kandidaatide vahel. Trumpi koroonaviirusega nakatumise tõttu pidi debatt algselt toimuma virtuaalsena, aga riigipea keeldus sellel osalemast.