HKScan

Lihaekspert Heli Sepp selgitab: kas täna küpsetatud ja ööseks lauale jäetud verivorst ja ahjupraad üldse kõlbavad veel homme süüa? Jõululaud peab ju vana kombe kohaselt ööseks kaetuks jääma...  (36)

24.detsember 2020 13:15

HKScan suurendas kanaliha tootmist Eestis, kuna nõudlus kasvab jõudsalt Eesti inimene sööb aastas üle 25 kg linnuliha!  (6)

23.september 2020 09:35

Stockmanni vastne juht jättis vastuseta, kui palju kaubamajasid jääb alles Latvanen rõhutas Stockmanni tugevat positsiooni Baltimaades  (4)

10.august 2019 13:05

Oleg Gross: Eesti Lihatööstuse asutamine oli surnult sündinud idee Saatuslikuks said omakasu ja skeemitamine  (58)

13.märts 2019 12:15

Prokurör Veber vahetab elukutset  (7)

13.veebruar 2019 00:10