Reformierakonnale järgnesid Isamaa 12 koha ja sotsiaaldemokraadid 10 kohaga. Eestimaa Rohelised, Vabaerakond ja napilt ka Eesti 200 jäid alla künnise ega pääse riigikokku.

“Ma ei sa öelda, et oli lihtne. Oli mingi aeg, eelmise aasta sügis ja aasta lõpp, kus oli väga raske. Te teate seda aega väga hästi, ” ütles Kallas erakonnakaaslastele peetud võidukõnes.

“Meie reiting läks alla, inimestel oli motivatsioonipuudus, aga sealt august me kasvasime välja. Me olime üheskoos tugevad ja olime teineteisele toeks — ja see on suur asi. Aitäh! Ja nüüd algab tõeline töö, et saada kokku valitsus ja hakata seda riiki jälle terve mõistusega valitsema!” sõnas Kallas.

Reformierakonna esinaine ütles Delfile antud intervjuus, et erakonna suure edu võtit on raske hinnata, kuid selle taga on pidev töö. "Aga olulised olid ka asjad, mis inimestele läksid korda. Maksupoliitika, mille praegune valitsus oli suutnud tekitada, see tekitas inimestes tõrget," sõnas Kallas.

Küsimusele, kas erakonna sees on räägitud juba ka ministrikohtadest, vastas Kallas, et ei ole.

Keskerakonna juht Jüri Ratas ütles kõnes valimisõhtul, et Keskerakond on teinud läbi aegade kõige aktiivsema kampaania. Ta märkis, et kaotada tuleb osata, sest pärast kaotusi sünnivad alati võidud. "Meie ülesanne on hoida neid väärtusi, neid põhimõtteid ja seisukohti, mida me oleme lubanud oma valijatele. Olla see erakond, kes seisab Eesti sidususe eest, see ei ole olnud vähe tähtis. Täna on aga reaalsus see, et see andis meile tulemuseks ei vähem ega rohkem kui 26 kohta riigikogus. Ma luban, et ma töötan selle nimel, et Keskerakond saaks olema järgmises koalitsioonis."

Riigikogu 14. koosseis

Reformierakond, 34 mandaati:

Kaja Kallas, Siim Kallas, Urmas Paet, Kristen Michal, Urmas Klaas, Jürgen Ligi, Urmas Kruuse, Toomas Kivimägi, Heidy Purga, Maris Lauri, Marko Mihkelson, Hanno Pevkur, Kalle Laanet, Ants Laaneots, Taavi Rõivas, Urve Tiidus, Keit Pentus-Rosimannus, Aivar Sõerd, Annely Akkermann, Arto Aas, Liina Kersna, Madis Milling, Valdo Randpere, Kristina Šmigun-Vähi, Andres Sutt, Kalle Palling, Signe Kivi, Jüri Jaanson, Eerik-Niiles Kross, Yoko Alender, Vilja Toomast, Andrus Seeme, Johannes Kert ja Heiki Kranich.

Eesti Keskerakond, 26 mandaati:

Mihhail Kõlvart, Jüri Ratas, Raimond Kaljulaid, Yana Toom, Kadri Simson, Taavi Aas, Lauri Laats, Tarmo Tamm, Mihhail Stalnuhhin, Aadu Must, Jaak Aab, Siret Kotka-Repinski, Marika Tuus-Laul, Mailis Reps, Vadim Belobrovtsev, Marek Jürgenson, Enn Eesmaa, Jaanus Karilaid, Anneli Ott, Kersti Sarapuu, Mihhail Korb, Maria Jufereva-Skuratovski, Vladimir Svet, Martin Repinski, Vladimir Arhipov ja Kalev Kallo.

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond, 19 mandaati:

Mart Helme, Henn Põlluaas, Martin Helme, Jaak Madison, Leo Kunnas, Siim Pohlak, Peeter Ernits, Uno Kaskpeit, Anti Poolamets, Helle-Moonika Helme, Jaak Valge, Urmas Reitelmann, Rene Kokk, Merry Aart, Kert Kingo, Riho Breivel, Alar Laneman, Ruuben Kaalep ja Paul Puustusmaa.

Isamaa Erakond, 12 mandaati:

Jüri Luik, Helir-Valdor Seeder, Urmas Reinsalu, Raivo Tamm, Aivar Kokk, Tõnis Lukas, Andres Metsoja, Üllar Saaremäe, Tarmo Kruusimäe, Priit Sibul, Viktoria Ladõnskaja-Kubits ja Sven Sester.

Sotsiaaldemokraatlik Erakond, 10 mandaati:

Marina Kaljurand, Jevgeni Ossinovski, Helmen Kütt, Katri Raik, Sven Mikser, Riina Sikkut, Heljo Pikhof, Ivari Padar, Indrek Saar ja Kalvi Kõva.