"Kell on alles 21.02, aga külmletid on täiesti tühjad. Ei ühtegi jäätist, kala, ei midagi," sõnas lugeja tänaõhtust külastust kirjeldades. "Veel rohkem ajas mind imestama, et iseteeninduskassad olid ka kinni," jätkas lugeja.

Piltidelt on tõesti ka näha, et jääga täidetud lett, kuhu tavapäraselt pannakse värske kala, on täiesti tühi. Niisamuti on tühjad külmikud, kus harjumuspäraselt asub jäätis ja muud külmutatud tooted.

Rimi esindaja Karin Bats sõnas Delfile, et paluvad vabandust eile hilisõhtul Pärnamäe Rimi külastanud klientide ees. "Letid ei olnud tühjad aga seetõttu, et kaupa poleks üldse olnud. Hilisõhtuks oli planeeritud Pärnamäe keskuse elektri peakilbi vahetus, mille käigus oleks sügavkülmutatud kaup sulanud. Seoses sellega palusime kaupluse meeskonnal enne elektritööde algust külma vajav kaup taha lattu sügavkülmkambrisse viia," selgitas Bats tekkinud olukorda.

"Suureks mureks on meile kaupluse üldise varustamisega ka asjaolu, et meid ei teavitatud Pärnamäe ristmiku teetööde varasemast lõppemisest ning meile ei jäänud piisavalt aega, et kaubavarusid vastavalt planeerida," jätkas Bats.

"Iseteeninduskassa sulgemine on mõistagi vale. Selles osas räägime kaupluse töötajatega üle, et alati leitaks lahendus hea teeninduse tagamiseks."