Mind huvitab ääretult meedia, televisioon, raadiotöö ja ürituste korraldamine. Armastan üle kõige headust ning sellest tuleneb ka minu hobi - heategevus.

Olen heategevusfondi Minu Unistuste Päeva vabatahtlik, kus me viime ellu raskelt või krooniliselt haigete laste unistusi, et tuua nende ja nende lähedaste ellu rohkem rõõmu ja sära. Minu Unistuste Päev on õpetanud mind ka ennast unistama.

Algselt, kui ma tahtsin saada vabatahtlikuks, millest ma unistasin väga palju, olin ma vaid 15-aastane ja mulle öeldi - Ei. Arvati, et olen liiga noor (ilmselt arvasid, et ma ei saa sellega hakkama). Aga ma tõestasin neile vastupidist.

Tegin oma heategevusprojekti, mis on nüüdseks MTÜ Maalides Head. Projekti mõte on tiivustada tuntud Eesti inimesi maalima pilte, et panna need heategevusoksjonile. Projektis on osa võtnud üle 60 Eesti avaliku elu tegelase. Näiteks Liis Lemsalu, Ivo Linna, Birgit Sarrap, Juss Haasma jpt.

Samuti korraldame ka näitus-kontserteid ja sel aastal toimub see Eesti Rahvamuuseumis. Alustasime täiesti nullist ja üleöö ning oleme omadega jõudnud Seitsmestesse uudistesse, Elmari raadiosse ja mujalegi. Tänu projektile olen saanud tiitli Tartumaa aasta noor 2016 ja kogu tiimiga saime 2017. aastal “7 uhkuse” tiitli. Tuleb unistada ja armastada inimesi, sest siis armastavad ka nemad sind.

Tööotsingud

Kahjuks heategevusest ära ei ela ning nüüd tuleb teenida omale ise taskuraha. Vanemana on ka suuremad väljaminekud ja soovid. Vanematelt ei taha samuti pidevalt küsida.

Alustasin otsinguid CV tegemisega. Läksin seejärel CV-keskusse ning siis hakkasin sobivaid kohti otsima. Aga siis hakkasid tulema juba tõrkeid: küll pole vanus piisav, küll pole varasemaid töökogemusi, küll pole juhilube jne... Aga kus meie noored saame need töökogemused, kui võimalusi selleks ei anta? Otsisin edasi ja tundsin, et seal ei ole ikkagi minule midagi sellist, mis mulle meeldiks.

Mõtlesin siis, et mis mind ikkagi huvitab ning mida ma juba veidike ka oskan. Tekkis idee, et küsin oma tuttava käest. Lootsin, et tal oleks mulle suveks tööd pakkuda oma ürituste korraldamise firmas. Ja vedas!

Alates augustist näitan videos, mida ma seal teen, kuidas mul seal läheb, millistel üritustel saan abiks olla ja jagan oma muljeid ning vahvaid lugusid.

Suveks tööle! on Delfi suvesari tööpõllu kõige noorematest. Samal ajal, kui paljudel on puhkused, asuvad ametisse kümned tuhanded noored üle Eesti - kes teenima lisaraha, kes kooli kõrvalt praktikale. Hoiamegi silma peal seitsmel noorel, kes räägivad tööotsingutest ja tegemistest sel suvel oma uues ametis.