"Asi pole selles, kas antud maaling on ilus või mitte, tegemist on võõra vara rikkumisega! Märt Sults peab karistada saama selle eest. Selline asi on lubamatu, et üks inimene tuleb lambist ideele, rikkuda võõrast vara!"

"Võrreldes seal varemolnuga, siis ikkagi on see maaling kaunistav, aga samas muidugi lubamatu. Selliste objektide puhul tuleb isetegevus välistada. Tulnuks ikke komisjon koostada, ametkondadega kooskõlastada."

"Kindlasti on selline tegu lubamatu ja sellele peaks järgnema ka karistus! Jah, Linnahall on jube, tema väljanägemine ei kannata mingit kriitikat, aga samas on ta võetud kultuurimälestiste nimekirja ja see tähendab, et sellega kaasnevad mingid reeglid, mida isegi Märt Sults ei või eirata! Nii nagu teisedki on öelnud, hakkame siis Pikka Hermanit, Pirita kloostrit või Kadrioru lossi graffitiga katma, sest mulle ei meeldi nende väljanägemine või tahan teha happeningi. Nii ei saa ju või mis?"

"Paljudes riikides on majad seinamaale täis. Ei tea, kui väga need seal midagi juurde annavad, aga samas kui hästi on tehtud, siis miks ka mitte. Ning tõesti, Linnahall lihtsalt seisab ja kopitab. Keegi seal muffigi ei tee ja mingeid üritusi ju ei toimu. Muidugi tahaks loota, et see pilt seal kohe kooruma ei hakka või käest ära ei lähe."

"Linnahall ei ole mingi asi, mis vajaks muinsuskaitse sekkumist! Tegu on koleda monoliit ehitisega, mis tuleks üldse maha võtta! Nüüd vähemalt on natukenegi ilusam silmale ja ei riiva linnapilti.
Tublid!"

"Sults ise kuulub ka erakonda, mis on 15 aastaga lasknud Linnahalli käest ära. Selle teose jaoks oleks olnud sobilikumaid seinu kui linnhalli paefassaad."

"Pole paha. Igal juhul etem kui senised debiilsevõitu kritseldused, mida noored kunstnikud sinna maalisid. Õigem oleks see Nõukaaegne kultuuripalee maha lammutada ja midagi asjalikumat asemele ehitada. Iseasi, mis on asjalikum."

"Linnahall on kole nagu öö. See natuke värvi tegi asja ainult paremaks."

"Milleks see Muinsuskaitse üldse on? Ühtegi hoonet nad ise korda ei tee ja kui keegi tahab midagi teistmoodi hoonega teha, siis nad ei luba - pigem lagunegu. Mulle on jäänud arusaam, et lihtsat istuvad seal maksumaksja raha eest ja ei tee mitte midagi kasulikku ühiskonnale."

"Tublid kunstnikud, kes selle roppustega kaetud kurva hoone seinad kaunite maalingutega ilustasite. Lubage neid oma projektiga lõpuni minna! Linnahall oli kunagi ammu päris ilus ja omanäoline ehitis. Olen seal kunagi ka paaril kontserdil käinud. Kahjuks on see hoone lihtsalt unarusse jäetud ja ajaga on sellest tõeline tondiloss saanud. Lausa näotu ja hirmutav on see narkareid ja muid ühiskonna põhjakihti kuuluvaid indiviide meelitav punker nii atraktiivses kohas, mis võiks olla tõeline pärl meie pealinnas. Mereäärset ala ei osata kuidagi teisiti kasutada, kui säilitades ja lausa (muinsus)kaitstes selliseid kõdunevaid ubrikuid. Kahju, et linnahalliga õigel ajal midagi ette ei võetud. See oli kena ehitis, tänaseks pole sellest aga mitte midagi muud järel, kui kriminaalsete kogunemiskoht."

"Kui oleks mälestis, siis oleks selle hallihoone juba ammu pidanud renoveerima. Seisab teine mitukümmend aastat ja laguneb. Eestimaal on tuhandeid "mälestiste" nime kandvaid ja lagunevaid maju. Muinsuskaitseamet aga ei liiguta lillegi, et neid korda teha ja ei lase ka teistel korda teha. Nende targutamine aga ei aita midagi ega kuidagi kordategemisele kaasa."

"Kas te üldse kujutate ette, kui keeruline on poorse materjali kui dolomiidi puhastamine?"

"Ehitis on ikka väga unikaalne - looduslik kivisein on vaja kunagi, kui restaureeritud on ja sodijad enam ligi ei pääse, korralikult puhastada ja restaureerida. Ma ei kujuta ette, kuidas selline asi üldse kellelegi pähe võib tulla!"