"Kuna see hoone on kuulutatud arhitektuuripärliks, mida tuleb hoida, siis sellega tulebki tegeleda. Konverentsikeskus töötab efektiivselt koos hotelliga. Parem, kui seal veel kasiinod jms juures oleks. Samas on hoonel palju muid võimalusi - sildumine laevadega, helikopterite maandumise plats jne. Lisaks oli ja ehk on seal ka alles jäähall! Asjal oleks jumet küll. Aga peab olema tegevuses 24/7. Oli seal ka omal ajal ööklubi, mis polnud just väga tühi ja oli populaarne. Keldris pesitses Kuku raadio. Keldriruumid on veel suur lisapind jne."

"Praegu lagunev rajatis oleks täitsa vinge, kui seda poleks lastud nii käest ära. Äärelinna plekist Saku Suurhalli ehitusrahade eest oleks pidanud hoopis Linnahalli renoveerima. Nüüd võib uuendamine olla juba liiga kulukas. Ka ekspluatatsioon kujuneb kalliks."

"Linnahalli ligipääsetavus argumendina on pigem naeruväärne. Reaalsus on praeguseks ju selline, et ainus tee, mis ühendab Linnahalli muu konverentsituristi sihtalaga on Mere puiestee, mis on juba praegu nii üle koormatud, et ka kohalikul on seda keeruline läbida. Ligipääs autode ja tellitud bussidega on tänu asukohale väga piiratud. Ka piisavat parkimisala ei ole algselt arvestatud - seega vajaks antud piirkond kindlasti paremat ja ligipääsu lahendust. Ainsad tõsiselt võetavad hotellid, mis jäävad linnahalli jaoks soodsasse kaugusesse on Viru, Tallink ja Kolm õde. Need on füüsiliselt jalakäigu tee kaugusel. Ülejäänud vajavad juba transpordiühenduse mugavusi."

"Lõpetage kulukas unistamine rahva rahaga juba ära. Lammutage Linnahall ära ja ehitage uus uhke esindushoone, kus on mitu muudetava suurusega ruumi - spordialadele, kontserditele, koosviibimistele jms. Kui sinna paneb osa raha linn, siis peab linn ka igale linnaelanikule andma tinglikult 1 või mitu osakut ehk rahvas saaks ka ise ehitatavast tulu või kahju. Esimesed 5-10 aastat osakuid ärastada ei tohiks, edaspidi otsustaks aluse juba linnaelanikud ise rahvahääletusel. Isegi mitu eurot kahju aastas on tühine osa tänase röövimisega."

"Kui mina oleksin konverentsil osaleja, siis minu jaoks oleks mere ja vanalinna vahetusläheduses asuv Linnahall oluliselt atraktiivsem koht, kui näiteks mingi Ülemiste City. Inimesed otsivad konverentsile tulles mingit lisaboonust: et läheduses oleks midagi põnevat, et saaks paar igavamat sessiooni vahele jätta ja hiilida kohalikku ostukeskusesse või vanalinna jalutama. Keegi ei taha osaleda konverentsidel, mis on "situated in nowhere", kus pole midagi teha ega midagi vaadata. Seda esiteks. Teiseks, Linnahall ikkagi on üsna originaalse arhitektuuriga ehitis võrreldes tavalise keskmise igava konverentsikeskusega, mida Euroopas on jalaga segada."

"Linnahall tuleb kindlasti taastada. Asukoht on inimestele kergelt ligipääsetava ja ka hoone sisemus on suursugune. Mitte nagu eluohtlik ja inetu SAKU hall. Uue valitsusega on see võimalik taastada. Võimalik kulu 100 miljonit on väike raha Tartu uue muuseumi kõrval. Seal ainuüksi põhiosa ehituseks kulunud 67 miljonit + ülejäänud osa ja superkalllis söökla, kus isegi nõud maksavad 400 000. Rääkimata ELi poolt pealesunnitud igakuised 160 miljoni eest võlakirjade ostmistest."