"Kuna olen ise vaevelnud täpselt samade sümptomite käes, siis julgen oma kogemuste põhjal soovitada: köhale ACC, kurgule Trachitol, ninale Sinupret. Kõik käsimüügis. Loomulikult uurige ise oma perearstilt järele. Mina lihtsalt kasutasin neid ravimeid. Loomulikult ei hakka ma lisama, et ilmas on olemas mesi ja mustsõstar ja pärnaõied, mis omavad imeväge."

"Hoidke jalad soojas ja pea jahedas. Magage, kuni und jätkub. Jooge vett. Need, kes alahindavad alkoholi või küüslaugu vms. toimet, eksivad. Need kibedad haisukotid on meie rahvast aastasadu aidanud nii mures kui rõõmus. Mina ei usalda isegi perearsti. Käisin üle paari aasta ja kui mujalt batsilli ei saa, siis perearsti juurest kindlasti. Kui palju rahvast seal oli - kõik mornid ja hädised, õhk paks ja tuntavalt mikroobe täis. Beebid, teismelised, vanurid - kõik pundis koos. See oli tõeliselt kole elamus."

"Kui on nohu või piinav köha - peske ja pange keema 3-4
koorimata kartulit. Kui hakkab auru tulema, siis lõigake sinna väikesteks viiludeks 2 suurt küüslaugu hammast. Hingake seda auru nii tugevalt kui jaksate ninaga ja suuga 4-5 minutit. Tuleb korrata 2-3 korda päevas."

"Kurguvalu ja turse leevendamiseks soolvee kuristamine! Kiidan! Lisage ka teepuuõli. Köha vastu soe piim, lusikas mett ja sutsu soodat. Need leevendasid minu vaevuseid kõige paremini."