Parim kandidaat minu silmis on siiski Kallas või Jõks. Jah, Kallase puhul kunagine miljonite dollarite teema jääb teda kummitama surmani ja me ei saagi teada, mis tegelikult toimus, kuigi süüdi ta ei jäänud. Aga tema kogemustepagas ületab teisi mitmekordselt. Ka väliselt jätab ta sümpaatse mulje. Jõksi puhul mulle meeldib see, et ta on kõigile puid alla pannud.

Miks ei sobi Helme, Reps? Mida on EKRE teinud? Ainus põhjus miks mingil imelikul põhjusel Helmet soovitakse on tema väljaütlemised. 1) Pagulased on pahad ja neid pole vaja! 2) Kooseluseadus on paha! Ja kogu lugu...muud polegi. Mida on ta öelnud, et majandust kasvatada? Mitte midagi. Reps on lihtsalt üles seatud, polegi aru saanud, miks. Sest ju mitte keegi ei usu, et tema võidab. Kuidas ta saaks presidendina hakkama, kui juba kurdab oma rasket elu ja rahaga mitte toime tulemist. Müstika.

Kiidan endale mitteomaselt reffe natuke. Olles töö tõttu reisinud palju ja elanud paljudes meie naaberriikides. Uskuge mind, et Eestis on tegelikult päris hea elada. Kes siin kiidab Läti majandust, siis ma ei näe mingit tormijooksu sinna, et me asuks sinna elama:) Kes siin süüdistab reffe, et maaelu on välja suremas. Isegi nemad pole nii võimsad, et seda suudaks. Linnastumine, suurematesse keskustesse kolimine on kestnud aastasadu. See on paratamatus. Haldusreform on ka õige suund - kas meil on vaja selliseid valdasid nagu Piirissaare, kes vajab annetusi, et hakkama saada?