"Liinide sõiduplaanis on mõlemasuunaliselt igapäevased väljumised hommikul, lõunal ja õhtul. Suvi on tihe reisimise aeg ning Pärnu on tõmbekeskusena ilusate ilmade tulekul väga populaarne. Seega on loomulik, et suvisel ajal on ka bussireisijate hulk suurem kui muudel aastaaegadel," ütles Simple Expressi kommertsvedude juht Ott Arumeel.

"Nii nagu ka kõigil teistel bussiliinidel võib ka Tartu - Pärnu vahelises liikluses esineda olukordi, kus buss on juba eelmüügist välja müüdud. Simple Expressi liinidel on piletimüük avatud alati vähemalt 30 päeva enne reisi, seega on võimalik oma sõit aegsasti planeerida ja soovitud istekoht bussis garanteerida," sõnas Arumeel.

"Simple Expess on valmis hooajaliselt Pärnu suunalisi täiendavaid väljumisi teenindama. Paraku tänane ühistranspordi seadusandlus ei anna bussivedajale piisavalt paindlikkust luua täiendavaid lisaväljumisi, mis periooditi suurenenud nõudlust leevendaks. Nii uute väljumiste avamine kui ka liinide sulgemine on tänase ühistranspordi seaduse raames väga keerukas," selgitas Simple Expressi kommertvedude juht, miks pole nii lihtsalt võimalik lisaliine sõitma panna.

"Mis puudutab Go Busi väljumisi, siis nendel kellaaegadel, mil Go Bus sõidab, pole seni peale mahtumisega probleeme olnud ning inimesed on kõik kenasti sihtpunkti toimetatud," sõnas Go Busi esindaja Delfile.