Lavastuse kohaks valiti enam kui eksootiline paik - vana ja ajaloohõnguline kooruva värvi ja ülikõrgete lagedega lennuangaar äärelinnas. Lavastusest saadav tulu kavatsetakse investeerida esinemispaiga noorendamisesse. Publiku õnneks valitses väljas soe kevadilm ja angaari rõskus väga kontidesse ei tunginud. Küll aga tungis Kristiina Ehini kirjutatud teos ise sügavalt nii kontidesse kui ka eestlaslikult sügavale peidetud südamesse. Ei jäänud kuivaks minugi kriitilised silmad.

Viimase surmalöögi andis lavastuse lõpus kõlanud vastikult hinge lõikav lause: "Kuhu inimesed küll peidavad oma tunded?". Lausele järgnes minut vaikust, mil lava oli tühjenenud angaari massiivsetest ustest väljunud esinejatest. Rahvas veeretas vaikselt pisaraid ning peagi kõlasid esimesed arglikud käteplaksud. Plakse jagus mitmeks heaks minutiks ning austuse märgiks tõusis vaatajaskond toolidelt püsti lavale naasnud esinejaid ning korraldajaid tänama.

Etenduse sisu kui selline oli enam kui proosaline ning väga mõjusalt lahendatud. Sõnaline osa vaheldus kammerkoori lauludega. Laval käis pidev liikumine ning jälgimist jagus igasse saali nurka. Esinejad muudkui ronisid mööda ülespandud tellinguid, kalpsasid lavale veetud suurtes liivahunnikutes ning ühel hetkel asusid suisa metallilihvijatega sädemeid pilduma! Valgusefekte pakkusid võimsad laealused prožektorid. Väga kaasahaaravalt oli lahendatud tunnetepeitja Tõnu Oja monoloogidele järgnev heli- ja valgussähvatus. Pärast luust ja lihast läbilõikavat elektrikitarri kräunatust ning silmipimestavat valgusmängu saabus aeg järjekordseks lauluosaks. Sõu saab minult kõvad plusspunktid.

Lavastuse lõpuks jääb peale ikkagi tunnete avanemise pooldamise seisukoht. Terve etenduse kivinenud südamega inimesi etendanud kammerkoorlased said oma kivikihi maha pesta angaari laest langeva vee all ning astuda elule ärganuna uude maailma. Pean lugupidamisega nentima, et nii südamesse minevat lavastust pole väga pikka aega näha õnnestunud. Kiitused tegijatele- saite kohaletulnud paarisaja südamepeitja kallima aarde asukoha vägagi edukalt teada.