Kui ma eile õhtul juhtusin kuulma Aktuaalses kaameras ka koolide reformimisest, siis tuli küll lausa ahastus peale. Võtab lausa vanduma.Kui palju on koole maal juba suletud ja praeguse kursi järgi tahetakse neid veel kinni panna. Halloo,tulge mõistusele!

Lähme tagasi valdade juurde. Ma elan ise Märjamaa vallas, mis on Eesti mastaabis üks suuremaid ja tean, kui raske on valla ääremaadelt keskusse pääseda, kus arstiabi ja kõik muu. Mis siis saab, kui liitume kas Vigala või Kullamaa vallaga? Absurd. Võtame või kiirabi. Nii Raplas kui ka Märjamaal on olemas brigaad. Kui see brigaad on aga valla ühes ääres ja teises ääres ja juhtub ränk õnnetus? Mis siis saab? Teiseks on valdade rahastus täiesti läbi mõtlemata. Tehti lihtsalt üks kampaania, aga lõpuni on kõik välja mõtlemata.

Haldusreform on teema paljudes valdades. Lugeja, anna meile teada, kuidas on lood sinu vallas? Kas otsused tulevad mõistlikud? Mida elanikud arvavad? Mis üks või teine otsus endaga kaasa toob? Jaga meiega oma valla probleeme aadressil rahvahaal@delfi.ee või kommentaariumis!