"Mulle hakkab tunduma, et ka kriminaalkaristuste osas on Eestis asjad kõvasti paigast ära. Sümptomaatiliseks on saanud, et raskeid isikuvastaseid kuritegusid panevad toime ca 20-aastased, korduvalt karistatud (sic!) tegelased, elik karistused on olnud täiesti ebaefektiivsed ja maksumaksja raha raiskavad," pahandab üks lugeja. "Riigikogu peaks kümnenda järgu asjadega, nagu gei abielud asemel tegelema hoopis karistusseadustikuga, et ära hoida parimas eas ja riigile makse maksvate eesti meeste invaliidistamised ja tapmised lumpeni poolt kes ennast karistamatuna tunneb. Vastasel juhul võib oodata tulevikus palju ohtlikumat nähtust kui Odini sõdurid ja see on omakohus."

"Kuidas on võimalik, et 20-aastane on korduvalt kriminaalkorras karistatud ja paneb jätkuvalt toime kuritegusid? Kas poleks vaja muuta seadust, mis kohustub kohtunikul määrama mõjuva karistuse? Kohtunik peaks ka oma töö eest vastutama. Aeg oleks muuta vanglad puhkekodudest vanglateks," kirjutab teine lugeja.

"Miks lasi kohtunik korduvalt kriminaalkuritegusid toime pannud mõrtsuka ennetähtaegselt vabadusse?" ei saa kolmas lugeja aru.

"Kui peale Tartu juhtumit Lõuna prefekt väitis, et taolised juhtumid on harva esinev erand, siis pärast sellist sündmust võib kindlalt väita, et kriminaalid tunnevad ennast täitsa vabalt," tõdes lugeja.

Delfi lugejad, kui teil on infot ööklubis juhtunu kohta, siis kirjutage aadressile rahvahaal@delfi.ee või antud artikli kommentaariumisse!