Minu andmetel oleme ühistus reguleerinud parkimist vaid sellisel moel, et igal korteril tohib maksimaalselt üks auto olla. Igasugused lisapiirangud trepikodade esiste parkimiskohtade jagamise kohta sisekorras puuduvad.

Sama ühistu esinaisega oleme saanud kakelda juba siia kolimise hetkest alates. Nimelt ei sobinud prouale, et soovisime panna gaasipliidi asemele kahe plaadiga elektripliidi. Ilma ahjuta, kusjuures. Läbi suure sõja siiski saime soovi täidetud.

Olgu mainitud, et eelmisel omanikul laius köögis ikka korralik arsenal elektriröövleid, mis oleksid pidanud maja hädisele elektrisüsteemile kindlalt surmalöögi andma. Näiteks hiiglaslik sügavkülmik, jurakas tavakülmik ja kõige krooniks lahmakas integreeritud praeahi. Nii suuri ahjusid olin mina sinna kolimiseni kohanud ainult toitlustusasutustes. See kõik aga oli ilmselt lubatud, probleemi tekitas ainult meie kahe plaadiga elektripliidi soov.

Kevadel võtsin harja, kühvli ja ämbri ning koristasin ajaviiteks ühistu parkla ära. Seepeale tulid teised elanikud minu juurde haldusfirmat kiruma. Lõpuks jõudis minu jutule ka ühistu esinaine, kes käratas täiesti tühja koha pealt: "Tee, aga ära mölise!"

Krapsakat daami jagub maja igasse nurka!

Hea lugeja, anna teada, milliseid probleeme on sinul enda korteriühistu või selle esimehega ette tulnud! Jaga kogemusi aadressil rahvahaal@delfi.ee !