"Muidugi on see mõistlik, et kõige suurema harrastajate arvuga spordialale antakse raha esindusstaadioni ehituse lõpetamiseks. Tühjana see staadion küll ei seisa, aga suurema ehitamine pole praegu mõttekas," kirjutab lugeja

"Jah – olen poolt – lõpuni ehitada on igati mõistlik," on teine nõus.

"Viis milli pole küll selline summa, mille pärast põdeda, eriti staadioni jaoks. Iseküsimus on see, et kelle oma see staadion on," nendib kolmas.

"Väga loodan, et staadion tehakse 15 000 kohaliseks. Jalgpall on Eestis nukras seisus. Mida rohkem ja suuremaid mänge me siia saame, seda tugevam jalgpallipisik meil tekib. Euroopa suurriikides käib neljanda ja viienda liiga mänge vaatamas rohkem inimesi kui meil meistrite liiga mänge."

"Mina ei näe sellel mingit mõtet! Röögatu summa ainult mingi ühekordse sündmuse jaoks? Absurd!"

"Samas ei ole ERR-il raha spordiülekanneteks..."

"Tuleb selgeks teha, kuidas on riigi ja UEFA toetust staadioni ehitamiseks seni kasutatud. Liiga kaua olid Flora ja Eesti Jalgpalli Liidu rahakotid ühised."

"A. Le Coq Arena võiks ükskord lõplikult valmis ehitada. Varustaadioniteks võiks olla Kadrioru staadion, mis on üks paremaid kergejõustiku staadioneid, kuid vajab veel renoveerimist, ning Kalevi staadion, mis vajab täielikku renoveerimist. Ka neid võiks valitsus rahasüstiga aidata. Siis oleks Tallinnas kolm korralikku võistluspaika. Arvan, et tühjana need küll ei seisaks."

"Kui siin midagi ehitada, siis võiks ka nurgad täis ehitada, et staadionist jääks ikka tõelise staadionikatla mulje. Praegu jätab Lilleküla staadion kuidagi lageda ja liiga avatud mulje."

"Kokkutõmbuv katus oleks vaja peale ehitada – siis saaks seal ka külmemal ajal üritusi korraldada. Viie miljoni eest seda ilmselt ehitada ei saa."

"Alustada tuleks lastest, kes sinna staadionile kasvavad. Hea mõte oleks ehitada Rakverre paar mänguplatsi, sest praegu on seal 15 000 elaniku kohta ainult üks mänguplats ja lapsed ei mahu sinna ära."

"Andku see raha jalgpallile, aga mitte aastas korra täismajana tunduvale staadionile, vaid lastele! Selle raha eest saaks renoveerida palju staadione üle Eesti. Osa raha suunaku aga trennideks, et lapsevanemad ei peaks kõike kinni taguma. Kui meile tuleb juurde häid mängijaid, küll siis tulevad ka suuremad võidud ja täismajad võistlusi vaatama."

"On igati loogiline, et riik annab raha. Sport on Eestis alarahastatud ja eriti just jalgpall. Kas korvpalliliit ja võrkpalliliit on ehitanud kossu- või võrgusaale? Miks peab seda siis tegema jalgpalliliit? Jalgpalliliit on niigi pidanud palju väljakuid ise ehitama. Rahvusstaadioni ehituse eest ei peaks ta küll ise maksma."

"Viie miljoni eest võiks ehitada mõne ujula, mitte suurendada istekohtade arvu staadionil, kus rahvast ei käi."

"Pigem annaks selle raha Eesti koolidele spordi edendamiseks."

"Viie miljoni eest võiks staadioni laienduse asemel ehitada Lillekülla spordikompleksi, mida saab kasutada aastaringselt: ujula, jõusaalid, palliväljakud."