"Endal suhet polnud, aga kusagilt pidi rahuldust leidma. Võitsin tol ajal pokkeriga vahel meeletuid summasid ja siis oli rahast jumala savi. Otsustasingi naised ära proovida.

Olen suhtes olevatelt naistelt küsinud, et kas omad teavad. Nad on tavaliselt vastanud, et kui raha eest teha, siis pole probleemi!

Mul on olnud tüdrukuid, kes ei taha enam üldse meestega suhteid, vaid on ainult teenuse peal väljas. Nad ei mõtlegi pereelule, kuna on haiget saanud.

Kui rahast rääkida, siis keskmine tunnihind on 50 eurot. Tallinnas on odavam, kuna seal on nii palju pakkujaid. Võib ka 30 euroga leida, aga ma ei soovita. Korralikud pakkumised algavad 40 pealt. Tartus on tavaline taks 50, aga kõige rohkem olen maksnud 100.

Erinevaid pakkumisi on mulle tehtud meeletult palju. Üldiselt leian naisi internetiportaalidest, aga leiab ka tänavalt. Tallinnas näiteks juhtus nii, et sõitsime sõbraga autoga, peatusime valgusfoori juures ja kohe tulid kaks naist ennast pakkuma: "Võtke peale ja teeme ära, aga raha eest!" Maksime siis mõlemale 30 eurot näkku.

Kõige rohkem vihkan naisi, kes jäävad rääkima. Ütlevad, et tahavad nii, et neil oleks hea. Mind ei huvita, kuidas sa saada tahad. Lihtsalt leba ja ole vait," tutvustab Rait oma elu ja arusaamu.