Sel aastal olin nii rumal, et ostsin sõbrapäevaks mõeldud kingi juba paar nädalat enne õiget hetke koju valmis. Panin veel sildi koos kingitusega kapi otsa: "Siia ei tohi vaadata enne sõbrapäeva!" Muidugi naine märkas silti ja vaatas. Kingi pidin loovutama samal õhtul ning vargsi lootma jääma, et ehk ei pea õige daatumi saabudes uue kingiga esinema.

Tööl olen kuulnud, kuidas vanemad naised kinnitavad, et ei hooligi mingitest kingitusest. Ei hooli nad jaa... Eriti mõnus on neil naistel kuulata, kuidas nooremad naiskolleegid kilkavad ja muljetavad oma kaasade üllatuste üle. Nii mõnigi peretüli jääks neis kodudes olemata, kui ka niinimetatud vanemad mehed oma naisi erinevatel tähtpäevadel üllatustega meeles peaks. Õnneks on enamik meie riigi naisi rahul ka tööpäeva lõpus lillepoest haaratud õiega.

Meie mehepoegadele soovin loovat mõtlemist oma kallite meelespidamisel sel aastal. Nii palju, kui mina olen aru saanud, ootavad pigem ikkagi naised sel päeval kingitusi. Ilmselt ei pääse minagi ning sean laupäeval sammud läheduses asuvasse lillepoodi, et oma naist ikka jutuka ja rõõmsana hoida.