6. Mahlapulk

Jäine mahlapulk võib ravida valutavat, kuiva, torkivat või paistes kurku. Veel hoiab see keha hüdreerituna, mis on haiguse vastu võitlemisel võtmetähtsusega. Tarbi mahlapulki, mis on tehtud 100% puuviljamahlast, et saada eluliselt olulisi toiteaineid, mitte suhkruvett!

5. Võileib kalkuniga

Lahja linnuliha annab sulle vajalikul hulgal proteiine ja toiteaineid. Kuigi sa ei pruugi seda tunda, siis söömine annab su kehale energiat, mida on vaja haiguse vastu võitlemiseks.

4. Juurviljamahl

Salati valmistamine ja söömine on ilmselt viimased asjad, mida sa teeksid, kui palavikust taastud. Kummuta parem alla klaas juurvilja mahla, milles olevad antioksüdandid tõstavad sinu immuunsustaset. Kui juurviljad kohe üldse ei lähe, siis tee sama puuviljadega.

3. Kanasupp

Toitev ja hüdreeriv kanasupp on teaduslikult tõestatud abimees haigusest taastumisel. See põletikuvastane supp aitab keha kaitsta bakterite ja viiruste eest.

2. Küüslauk

Immuunsust stimuleeriv küüslauk sobib hästi nii supi kui ka teiste toitude sisse ja aitab kinnise nina korral.

Kasulik soovitab korraliku koguse hakitud küüslauku segada riivjuustu ja majoneesiga ning panna see katteks röstleivale. Tõeline haige inimese gurmee!

1. Ingver

Kõhuvalu? Iiveldus? Põletik? Värske ingver sobib nii toitudesse kui jookidesse.

Allikas: www.webmd.com

Hea lugeja, anna kommentaariumis teada, mis on sinu majapidamises see võlutoit, mida haigetele pereliikmetele antakse!