Juba esimeste lugude ajal oli näha, et laulmine ei olnud otse, ja ega ta püüdnudki seda varjata. Laval pöörles ja keerles ta nagu tuulest viidud lumehelves. Õhtu jooksul sai teda näha ka käpuli. Ju oli nii siis kergem.

Laval käis ka viinavõtt, aga see ei olnud miskit hullu, kui arvestada seda, et ilmselt olid juba eelnevalt sisse läinud hulga suuremad kogused. Saalis oli ka palju lapsi ja noori. Kas see just on eeskuju, mida näidata?

Õhtul oli popstaari silmis selline klaasistunud pilk. Kurjad keeled räägivad, et enne lavale jõudmist oli käinud suuremat sorti okseralli, aga see võib muidugi lihtsalt pahatahtlik kuulujutt olla.

Võrreldes eelmise kontserdiga oli esitus seekord kõvasti kehvem. Ilmselt oli lihtsalt soov vanal rasval liugu lasta ja ennast kuidagi kohale vedada, sest kohati oli seda esinemist suisa piinlik vaadata. Kui ma oleksin pidanud oma pileti eest maksma, siis oleksin ma ikka väga pettunud olnud.

Loodetavasti võtab Iglesias ennast tulevikus kokku ja suudab järgnevad kontserdid ikka adekvaatselt anda. Sest miks muidu üldse neile kohale minna? Miks raisata raha mingi lällamise vaatamiseks? Tegelikult oleks ka fännide suhtes aus, kui staar suudaks ikka korraliku esituse teha.