"Olen töötanud UK-s 1,5 aastat ja suhelnud igasuguste rahvustega, ka paljude inglastega. Kokkuvõtlikult: väljaspool Londonit ja Manchesteri meenutab kohalike suhtumine Natsi-Saksamaad – nii suur on viha immigrantide vastu. Muidugi pannakse kõik rumeenlased, poolakad, eestlased ja ungarlased ühte Ida-Euroopa patta ja oodatakse vastuvaidlematult kõigi ülesannete täitmist. Riik ise on mingi segapuder mustadest, kollastest ja inglastest. Kõik rahvused ajavad nina püsti ja püüavad üksteisele ära teha. Ei ole UK elamiskõlbulik maa. Cameronil tuleb kiiresti piirid panna," leiab üks lugeja.

"Olen 18-aastane nooruk, kes on nüüdseks elanud Inglismaal juba 5 aastat. Töötan teist aastat Readingus Microsofti kontoris. Oma enda kogemusest võin rääkida, et siin on erinevast rahvusest inimesi ja kõik on väga sõbralikud. Inimesed on üldiselt töökad ja nende rahvusest see ei olene. Mis puudutab inglaste teadmisi eestlastest, siis need on praktiliselt null. Inglased ei tea, mis või kes on eestlane – enne arvatakse, et oled poolakas. Probleem immigrantidega, kes tulevad erinevatest maadest Inglismaale kokku, et siis toetuste peal vegeteerida, on olemas. Cameronil on hea point, aga neid, kes makse maksavad, et tohiks see teema puudutada," ütleb teine.

"Tulin Inglismaale umbes 7 aastat tagasi. Tööd olen rüganud 6,5 aastat jutti, aga sai küll – deprekaga kaua lolle ei kannata. Igal nädalalõpul on nooremad inglased "haiged" ehk teisisõnu pohmellis oma debiilse "bottoms up!" joomastiili tõttu, lisaks laisad ja lohakad. Las rügavad nüüd ise. Üritasime kogu südamest vanuritele inimväärseid teenuseid pakkuda, aga ei – inglane teab paremini, kuidas peab. Las siis ligunevad need kallid vanakesed oma väljaheidetes. Enam ei saa võõramaalasi süüdistada, peavad peeglist tõtt vaatama," kirub kolmas.