10. "2008. aastal ostsin netist 14 500 krooni eest Aceri läpaka. Töötab siiamaani."

9. "2010. aastal sai ostetud 15 000-kroonine televiisor. Tuli Prantsusmaalt nelja päevaga kohale ja toimib tänaseni probleemideta."

8. "Tellisin veebist fotoka Nikon D500 koos objektiiviga Tamron 18-27. Hinnaks oli 17 000 krooni."

7. "Kui asja on võimalik kusagilt netist leida, siis ostan kõik sealt. Kõige kallim on olnud vast 27 000-kroonine auto. Veebist ei osta vaid riideid ja kingi, sest nende sobivust peab proovima. Naine tellib kataloogist kuhja hilpusid ja siis käib pool aastat mingi edasi-tagasi saatmine, kuniks sobiva kätte saab – see on minu arvates lihtsalt aja raiskamine."

6. "Arvasin, et trumpan kõik üle, et auto tellisin, aga üks juba jõudis eespool mainida, et auto hinnaga 27 000. Mul jäi samasse suurusjärku. Süda värises sees, et lihtsalt lampi kannan megarahad bitikosmose musta auku ja neid enam kunagi ei näe, aga kõik firmad ja vahendajad sai sada korda üle uuritud ja kontrollitud. Autost järgmine asi siis võimendi ja kõlarid, umbes 1500 eurot."

5. "1800 eurot maksva kontrolleri, mis tuli Saksamaalt nädalaga kohale."

4. "20-tollise ekraaniga iMac G5 Apple Store'ist. Masina hind oli kuskil 2100 eurot. Muuseas töötab siiamaani."

3. "Saksa eBayst mootorratta. Jäin rahule. Hinda päris täpselt ei mäleta, see oli juba mitu aastat tagasi, aga hind koos transpordiga jäi kusagile 2000-2500 euro kanti. Teen enamiku oma suuremaid oste netist. Hinnavahe on tuntav ja seni ei ole tünga saanud. PayPal on turvaline makseviis ja seni pole olnud vajadust raha tagasi nõuda rohkem kui ühel korral. Sedagi Hiinast, mitte Euroopa kauplejalt. Tühi-tähi tulebki Hiinast, kallim ja kvaliteetsem kaup Euroopast, enamasti Saksamaalt. Eestist pole netipoodidest midagi ostnud, ainult osta.ee oksjonitelt, kuna puudub piisavalt turvaline makseviis ja garantii, et probleemide korral need ka lahendatakse. Samuti ei ole erilist hinnavõitu ega valikut. Pangalink tagab ainult müüjale raha kohalejõudmise.

2. "Ostsin Saksa eBayst 4100 euro eest 120 mm padruniga treipingi, 3800 euro eest CNC freespingi ja veel palju samalaadseid asju, et oma kodus tööd teha ja leiba teenida. Kokku on mul tänaseks üle 3000 ostu, enamalt jaolt materjalid, tööriistad, vahendid ja seadmed."

1. "Kõige kallim internetist leitud asi oli armuke. Siiani maksan."