Täna käisin tegin väikese poetiiru Tallinna suuremates kaubanduskeskustes. Nägin seal kolme oma vana tuttavat meessoost isikut, kes on võrdlemisi kenad ning kelle eelmised
on olnud ütleme nii et keskmisest ilusamad ja kõik nad olid oma naised vahetanud välja keskpärase naise vastu või juba aastaid olnud tavalise naisega. Ehk siis täiesti tavalised riided, mitte midagi ütlev soeng ning muidugi meikimata näod.

Siis jäin poes vaatama, millised naised liiguvad üksinda ja kes meestega. Teate, huvitav tähelepanek oli see, et väga kenad ja stiilsed naised olid üksinda, kuid sellised tavavälimusega naised omasid 90% juhtudel meest kõrval.

Siinkohal ei räägi üle keskmise eesti naisest kui ülemeigitud kunstküüntega naistest vaid tõesti, kenad hoolitsetud ja stiilselt riides neidudest.

Mis põhjustab seda? Kas see, kui naine on 10 palli skaalal 9-10, siis on võimalus temal leida mees väiksem kui naisel, kes on alla selle?

Mida arvate? (palun võtke seda kui lihtsalt arutelu ning ei tee kedagi maha, igalühel õigus oma välimusele, kuid see on asi, mis jäi täna silma lihtsalt 20-30 vanuses inimeste puhul).