Närviliste ohtlike rullnokkade suhtumine ongi täpselt selline: "Mina sõidan, kuidas tahan – nii kiiresti ja ohtlikult kui tahan. Kõik teised andku mulle teed, tõmmaku eest ära, kasvõi kraavi või mind ei huvita kuhu, aga mina tahan ohtlikult sõita – ei huvita mind pidevjoon ega otsalõppev rada, ülekäigurada ega miski muu."

Kui lugeda neid kommentaare, siis alati leidub hulk õigustajaid, kes ikka kiruvad, et keegi sõitis aeglaselt ja seepärast pidi temast elu hinnaga väga ohtlikult ja idiootselt mööda sõitma.

Või siis olukorrad, kus rullnokk on pressinud ennast kuskil rea lõppedes vahele. Veel enam: asi pole olnud lihtsalt rea lõppemises, vaid ongi ekstra kiirendatud ja pressitud liiklusseaduse vastaselt, et kuskile vahele saada.

Ehe näide on ju räuskava kaubikujuhi artikkel, mida kõik kindlasti teavad. Siin võib jätkata BMW juhiga, kes äärekivisse sõitis. Samuti oli ju alles hiljuti artikkel, kus kaubik sooritab möödasõidu lihtsalt üle pidevjoonte ja eraldussaarte tagant ning üle ülekäiguradade.

Meie liiklus on ikka täiesti käest ära ja rullnokki täis – pole ime, et meil on sel aastal nii palju hukkunutega liiklusõnnetusi. Tõsimeeli oleks meil vaja rohkem politseid, kes hakkaks selliseid vahele võtma. Päris tõsiselt kohe.