Alustasin, kuna tahtsin kaalu langetada ja näonahka korda saada.

Alguses oli päris raske vaid juurikatest toituda. Tekkisid igasugused isud, eriti just soolaste toitude järele. Kuid kogu vaev on end kuhjaga ära tasunud. Olen sellest nii palju võitnud.

Mis on muutunud toortoitu süües?

Kaalulangus

Söön endiselt sama suuri, kui mitte suuremaid toidukoguseid kui varem, aga kuna puu- ja juurviljades on suhteliselt vähe kaloreid, siis olen ka omajagu kaalu langetanud. Kahe kuuga olen kaotanud 6 kg, ilma et oleksin toidukoguseid piiranud.

Kiirem ainevahetus

Varem oli mu ainevahetus ikka väga aeglane. Kõht käis läbi üks-kaks korda nädalas, nüüd seevastu üks-kaks korda päevas.

Ilusam näonahk

Üks põhjustest, miks ma toortoidule üle läksin, oli probleem näonahaga. Olen proovinud igasuguseid kreeme ja toidulisandeid, kuid miski pole aidanud. Toortoit on olukorra palju paremaks muutnud, varem pole ükski vahend nii märgatavat tulemust andnud. Praegu pole nahk küll nii ilus kui ideaalis võiks olla, kuid olen muutusega siiski väga rahul.

Parem uni

Pärast üleminekut toortoidule on hommikuti palju lihtsam ärgata. Puhkepäevadel ei maga ma enam lõunani nagu varem, vaid tõusen ilma äratuskellata juba kaheksa ajal üles. Tunnen, et mu keha ei vaja enam nii palju aega väljapuhkamiseks.

Lühem menstruatsioon

Tänu toortoidule on ka menstruatsioon lühemaks muutunud. Kui varem kestsid päevad terve nädala, siis nüüd vaid umbes neli päeva.