Ise ma vautšerite ostuga väga ämbrisse pole astunud. Üldjuhul ma spontaanseid oste ei tee - enne ikka kaalun ja mõtlen, et kas mul on seda tõesti vaja ja kas antud teenusepakkuja on ikka adekvaatne.

Mõned korrad soetasin omale ilusalongide vautšerid, sest hind oli soodsam küll, aga kaks korda panin ka suhteliselt puusse - ostsin odava teenuse veelgi odavamalt ja teenus oli ka nagu hinna järgi. Sai käidud Tartus ripsmeid värvimas ja kulme korrigeerimas. Võrreldes teiste kogemustega, ei olnud just mõnus antud salongis olla.

Ega nad ei teinud ju otseselt midagi valesti, aga ei olnud ka sellist mõnusat tunnet, mis mõnes muus kohas. Tohutult häiris, et kosmeetiku käed, mis mu näo juures tegutsesid, haisesid räigelt suitsu järele. Selliseid vautšereid ma enam ei osta - maksan oma salongis kallimat hinda, aga hing ja keha jääb rahule.

Hästi palju olen ostnud ka Cherry kaudu ja siiani väga rahul olnud, sest on võimalik kaubal ise järgi käia. Üldjuhul ma ei viitsi erinevaid portaale vaadata, vaid pigem vaatan koonlehtesid, nagu näiteks Delfi Vaata oma, väga mugav variant.

Tuttaval oli aasta tagasi vautšeriga suhteliselt õnnetu kogemus, kui ostis limusiinisõidu. Nimelt oli plaanis pidu, ja nädal varem sai asjad kokku lepitud. Kui õige õhtu oli käes ja pidu käis, siis kell tiksus ja aeg muudkui lendas, aga limusiinijuhilt ei mingit kõnet. Hakkas siis ise helistama ja uurima, et mis värk on. Kõigepealt ei osanud sealt keegi midagi öelda, ja siis tuli välja, et tol päeval teenust kasutada ei saa, kuna vahendaja pole teenuse eest makstud raha üle kandnud.

Tore küll, et sellised plaanid vastu taevast lasti. Raha kanti küll tagasi, aga õhtu oli rikutud. Antud juhul töötas aura: mõni aeg hiljem see limusiin ärandati ja oli väike õnnetus.

Portaalides pakutakse kõike, ja enne kui vautšer soetada, tasub tõesti uurida teenusepakkuja tausta ja kauba reaalset hinda. Ei tasu lasta ennast eksitada nn suurtest allahindlustest - reklaam ongi ju selleks mõeldud, et rahvas ostaks. Tuleb olla ise arukas, ja võib saada väärt kraami soodsama hinnaga.