Kuna ma sõidan nagunii üle lubatud piirkiiruse, siis peaks see nagu kiirustaja mure olema, kuidas ta mööda saab. Mingu ise kõrvalt reast!

Pidevalt jääb omalegi keegi aeglasem seal ette, sest miskipärast ei suuda inimesed Tammsaare tee pikendusel 70 sisse saada, vaevu 55-60.

Mis siis ikka: lähen esimese rea kaudu mööda, kuigi vist nagu ei tohiks, aga samas ei tohiks ka põhjendamatult aeglase sõiduga liiklust takistada, mida need uimased just teevad.

Kui tuleb 50-ala, siis panevad need uimerdajad sust sellise hooga mööda... Keda huvitab mingi 50? Edasi siis Järvevanal 80-90ga. Enne ei saa hoogu sisse, aga pärast jääb hoogu üle?

Need samad seljas elajad ja kihutajad võtavad tunnelisse minnes oma hoo alla, vaevu 70 peale – kaamerakartus? Pärast tunnelit kogutakse hoogu ning pärast silda, kus algab 50-ala, süstitakse mäest alla veel kõva seitsmekümnega!

Samas on seal põhjusega 50, sest paremalt Ülemiste poolt tulevad bussid ja autod, kes tahavad vasakpoolsesse ritta minna. Suht võimatu, kui mingid pooletoobised seal lendavad!

Mis toimub? Kas meil on kogu politsei ära koondatud? Liiklus on ebanormaalselt närviline. Pole politsei töö liiklust rahustada ning rikkujaid püüda?