"Õigesti tehakse. Kui baar tahab normaalselt tegutseda, palgaku õue turvad, kes hoolitsevad korra eest. Kui vanaeidekesed peavad oma aia tagant tee korras hoidma, peab ka baariomanik õues ukse taga korda pidama või koligu mujale," arvab lugeja.

"Tänaval peab korda politsei. Kas tõesti nüüd üks baar on nii populaarne, et selle ümber toimuva ohjeldamisega ei saada hakkama ja tuleb baar vägisi kinni panna? Mida see ütleb meie ametivõimude kompetentsi kohta?" küsib teine.

"Piirang tuleb kehtestada kõigile selle tänava baaridele või siis mitte ühelegi, praegune linnavalitsuse otsus on korruptsioonihõnguline, kuna mõnedele baaridele anti konkurentsieelis. Mis aga puutub Nimeta baari majas asuvatesse elamispindadesse, siis 2002. aastani olid Nimeta baari peal teisel korrusel kontoripinnad. Millegipärast anti nende pindade omanikule luba kasutusõiguse muutmiseks ehk äripinnad muudeti elamispindadeks. Sissekolivad inimesed teadsid väga hästi, mis neid ees ootab ning praegu kõige suurem kaebaja ongi see sama "uuskorteriomanik"," teab kolmas rääkida.

"Linna otsus on ilmselgelt ebaõiglane! Vanalinna elanikud koligu maale, kui neile ei sobi linnamelu! Meie vanalinnas peaksid meelelahutusasutused olema avatud 24h ja korra eest peaks vastutama Eesti politsei, et meie linnas oleks hea ja turvaline vaba aega veeta!" arvab neljas.

"Linn peab kehtestama üldised reeglid kõigile. Kui sunnitakse Suur-Karja tänava asutusi teatud ajal sulgema, peab sama kellaaeg kehtima ka mujal. Magalarajoonides on samuti asutusi, mis pikalt avatud. Kui ainult Suur-Karja tänava kallale minnakse, on asi hapu. Kas kõik või ei midagi. Kuidas jääb näiteks Hollywoodiga?" tahab viies teada.

"Olen seisukohal, et linn ei toimi õigesti. Reeglid olgu kõigile ühtsed - sellise näidispoomisega ei saavutata soovitud eesmärki. Kuniks baari-alal on kõik kombes, seniks ei tohiks mingeid karistusmeetmeid kasutusele võtta. See, mis toimub tänaval, ei ole enam ettevõtjate asi - avaliku korra tagamine jäägu PPA ja MUPO kanda," ütleb kuues.

"Joomine ja räuskamine võiks igal pool olemata olla. Äkki muudaks seadust nii, et väärteomenetluse raames saaks kohtult taotleda alkoholi kuritarvitanud või joobes peaga korda rikkunud inimesele alkoholi tarvitamise keelu. Kui selle rikkumisega vahele jääb, siis on juba kohtuotsuse mittetäitmine ning vangi. Enesekontrollita inimesed peavad olema isoleeritud," seletab seitsmes.