"Facebooki kontol on pildid soojamaareisidest ja välismaal töötamisest ning aasta tagasi tekkis härra nimele isegi firma. Mida aga pole, on raha oma lapse toetuseks. Täitur laiutab käsi ja ütleb, et pole midagi teha.

Laps hakkab sel aastal ülikooli lõpetama ja alimendid lõppesid ära, kui ta sai 18. Edasi oleks ta pidanud neid asju ise ajama, aga uhkus ei lubanud. "Pole mul vaja - kui isa ise huvi ei tunne, siis olgu nii."

Selleks ajaks oli võlaks tiksunud 129 000 krooni ja see võlg on elatisvõlgnike nimekirjas siiani üleval. Kui see raha on nüüd hind, et minu laps ei pea kunagi hakkama oma isa eest hoolitsema, siis oleme rahul ja õnnelikud, sest teatavasti on seadusega reguleeritud nii, et kui vanem ei hoolitse oma lapse eest, pole ka lapsel hiljem kohustust hoolitseda tema eest.

Poleks just tore hoolitseda oma seniilse isa eest ja vahetada mähkmeid inimesel, kes pole sinust kunagi välja teinud. Palugu meie rongaisa jumalat, et ta kunagi vanakodusse ei satuks ega ratastooli ei jääks, sest tema ainuke laps on talle selja keeranud ja ei kavatse enam kunagi isaga suhteid üles soojendada. Kõiki niisuguseid isasid ootab sama saatus, kuigi vanaks jäävad nad kõik," ütleb pettunud naine.