"Aastal 2011 tegin avarii - sõitsin tuisus teisele autole tagant sisse. Tegu oli 2007. aasta sõiduautoga, mis oli mul ettevõtte kasutuses ja sõitis enamuse ajast pikki otsi Euroopas. Avarii hetkel vaatas armatuuris vastu kohutav number: 298 000 kilomeetrit, mis ei olnud sellele masinale tegelikult mingi number - auto oli täiesti tehniliselt korras.

Kindlustus- ja remondifirma vaatasid auto üle ja et nina oli suht kõver, tuled lendasid eest ära ja esiklaasis olid mõrad, arvati, et taastada ei tasu ja auto turuväärtus maksti mulle kokkuleppel välja.

Üllatus tuli siis, kui paar kuud hiljem see auto müüki tuli. Auto24.ee lehel vaatas vastu ilus, sirge, sile sõiduauto, mille läbisõiduks märgitud 162 000 kilomeetrit. Tegin müüjale kõne, uurides auto seisukorda. Müüja väitis, et Eestist ostetud, hooldusraamat ja ajalugu olemas ning heas korras, aga avariide ja läbisõidu kohta jäi vastuse võlgu.

Hiljem oli müügist kadunud - ju keegi ostis ära, kusjuures ma ei tunne talle kaasa, sest tegu oli tõesti hea autoga, mis sõitis probleemideta läbi 298 000 ja olen kindel, et ta sõidab probleemideta sama palju veel," räägib lugeja.