Teatavasti armastavad mehed silmadega ning siit selgub üks olulisemaid jooni loru naise juures. Nimelt satub kõige suurema kriitikatule alla tugevas ülekaalus naisterahvas. Kohe kõlavad tema kohta soovitused: "Mine trenni!" või "No jaluta siis natukenegi iga päev!" Paksu meest ei olegi nii ebameeldiv vaadata kui tüsedat naist. Hiljutine uuring paljastas, et nii mehed kui naised vaatavad erilise tähelepanuga just naiste kehasid.

Laisaks ja loruks muutuvad naised ka pärast laste ilmale toomist. Mõni suudab end juba raseduse ajal parajaks pallikeseks süüa. Ise õigustavad sellised lapseootajad: "Ma pean nüüd ju kahe eest sööma!" ning patsutavad paisuvat kõhukest. Raseduse ajal kannatab meespool selle pärmitaignana igakülgse kerkimise ehk ära, aga kui kehakaal jääbki tugevalt üle normi? Tuletan veel korda meelde, et mehed armastavad silmadega! Ju leiab seda silmailu siis mujaltki.

Tuttavad on kurtnud, kuidas neile käib närvidele, et naispool pidevalt liitrite viisi kohvi sisse ajab ning pakkide kaupa suitsu kimub. Muide, mõned kümned aastad tagasi kinnitati naistele, et nad on meestega võrdsed ning võivad ka end läbi suitsetamise "teostada". Tänasel päeval ajab selline reklaamikampmaania muidugi naerma, kuid tänavapildis on tulemus näha. Suitsetavaid naisi meil ikka leidub. Oma arust on nad veel tegijad ka, mitte luuserid.

Eriliselt võigas on näha noort ema, kes suits näpus oma lapse vankrit lükkab. Ilmselgelt ei loe talle uue elu hoidmine nii paljugi, et oma vanast pahest lahti öelda. Jälle kaaluteema juurde pöördudes: keskmine suitsetamisest loobunud naine võtabki aastaga pea neli kilo juurde. Põhjuseks tuuakse muudatusi kehas ning suurenenud vajadust näksimise järele.

Veel üks liik luusernaisi armastab end "mugavatesse riietesse" mähkida. Mugavuse all on muidugi silmas peetud mingit ebamäärast lotendavat ja topilist ürpi. Ka värvitud juustest välja kasvanud juuksejuured on üks loru naise tundemärke. Kusjuures ei oma tähtsust, kas tegu on blondiks värvitud juuste mustade juurtega või mustaks värvitud juuste heledate juurtega. Viimasel juhul jääb veel eriliselt võigas mulje: nagu naine hakkaks kiilanema.

Natukene beibekultuuri kuuluvatest luusernaistest ka. Nendele ei saa välimuse puhul küll suuremaid etteheiteid teha. Kui, siis ainult seda, et helevalgeks blondeeritud juuste juures jätavad oma loomulikud tumedad kulmud väga koomilise mulje. Beibede põhieesmärk on rikas tüüp hoovi tõmmata ja tema kulul end veel ilusamaks pimpida. Et ikka võimalikult kaua turul püsida ja kõrvalt veel varakamaid polte nillida.

Üldjuhul leidub siiski luusermehi avalikus tänavapildis rohkem kui lorudest naisi. Võib-olla on põhjus lausa geenides: naine ei saa end nii lõdvaks lasta, kuna laste eest vastutab tema rohkem. Nii mõnigi pereisa on kergekäeliselt oma lapsed jätnud ning siis saavad väikesed loota vaid emale. Tunnen sügavalt kaasa neile järeltulijatele, kelle vanemateks on sattunud luuser-mees ja luuser-naine koos.