Enamjaolt on need videod piilukaameratega üles võetud muidugi USA-s ning sealse elaniku huumorimeel erinebki tugevalt eestlase omast. Nõndasamuti pakub keskmisele amerikaanole nalja pulmapäeval üksteisele tordiga näkku lajatamine ning filmides teenib enim naerupahvakaid jalaga kubemesse andmine.

Loomade pahanduste juurde tagasi pöördudes: tavaliselt saab hävitatud vaip, diivan, potililled, prügikasti sisu ja külmikust toit. Nutikad lemmikud suudavad lahti muukida isegi lapselukud ning oma pahandused igapäevaselt alati ellu viia.

Hiljutises "Paha koera" osas suutis koer plehku pista kõrgest aiast hoolimata. Nutikas kutsu kasutas selleks kõrval laiuvat järvesilma ning naaberkrundile maandudes sai igapäevane külatiir alata. Samal ajal paistis põgenik silma erilise kavalusega - oma pererahva mööda sõitnud mahtuniversaali tundis ta eksimatult ära ning püsis peidus. Ütle veel, et loomad rumalad on...

Eksootilisematest lemmikutest on seriaalist silma jäänud sipelgakaru ning skunksid. Sipelgakaru suutis oma paari ülipika küünisega kenasti seina uue aknaaugu kraapida. Skunksidele aga meeldis külmiku sisu elegantse liigutusega segi pöörata ning köögipõrandale organiseerida.

Tõesti naljakatena on selles tõsieluseriaalis silma paistnud loomade patukahetusilmed. Kui nad looritatud silmadega kuskile nurka vaatavad ning annavad mõista, et on puhtamad kui pühad inglid. Mõni koer ajab hambad eriti koomiliselt irevile, kui omanik tema käest uurib, kes pahandusega hakkama sai.

Olen isegi pereringis mõelnud erinevate lemmikute koju võtmise peale. Alati on arutelud lõppenud hetkel, mil meenub väljaheite küsimus. Koera puhul peab iga ilmaga õue jooksma ning lõunani põõnamisest võib vaid unistada. Kassiga võib hakata muret valmistama mööbli märgistamine ning liivakasti asukoht. Erinevate närilisete puhul aga on ebameeldiv odöör eluruumides igal juhul kindlustatud, kuna igapäevaselt puuri puhastada ei jaksa ka kõige entusiastlikum peremees.

Nii meie loomavõtmise hoogpäevakud alati liiva jooksnud ongi. Vahepeal vaatame veel enda hirmutamiseks lisa Animal Planeti pealt ning täname õnne, et vaip ning voodi veel ühes tükis on.