Valdo Randpere on valimiskampaania ajal teinud palju klounaadi ja Tallinna Televisiooni vastases võitluses on ta tegelikult teinud seda ka varem. TTV puhul on Valdo Randpere lipulause olnud selline, et "Maha Tallinna Televisioon ja raha lasteaedadele!"

Nüüd räägib Randpere juba teist juttu. Nüüd annaks ta raha just pensionäridele ja lapsed jätaks ta ilma. Sellise käitumise peale ütleb rahvasuu naljatades, et mees ei lase hunnikut sinna, kuhu kükitab.

Siililegi on selge, et Valdo Randpere huviks on võim Tallinnas enda kätte haarata ning samas pole tal mingit konkreetset ega kindlat seisukohta. Kas ta ikka sobib Tallinna linnapeaks?

Kui Valdo Randpere kindel soov on olnud Tallinna Televisiooni tegevus lõpetada ja anda see raha lasteaedadele, siis miks ta nüüd räägib meedias juba hoopis teist juttu? Nüüd annaks ta raha pensionäridele ja lapsed jätaks ilma. See jutt on just sobilik valimiste ajal, sest pensionärid on valijad, lapsed mitte.

Toetada tuleb võrdselt nii lapsi kui pensionäre, ent lapsi siiski rohkem. Noortel lastevanematel pole kindlust homse päeva ees, sest täna on töökoht olemas, homme võidakse koondada. Pensionäridel on iga kuu vähemalt kindel pension ja sellega nad võivad arvestada. Tõsi, ka pensionid on Eesti Vabariigis liiga väikesed. Paljud pensionärid toetavad oma pensionist veel ka nii oma lapsi kui lapselapsi.

Valdo Randperel on lihtsalt suur soov saada Tallinna linnapeaks, aga samas ei tea ta isegi, et mida ta linnapeana täpselt teeks ja mida rahvas temalt ootaks.

Kõige lihtsam on vehkida plakatitega Keskerakonna ja Edgar Savisaare vastu, ent nimetatud partei ja parteijuht on ennast rahvale juba tõestanud ja lubadusi täitnud. Valdo Randpere teeb ainult show'd ja palagani.