Uuringus osalejatest tunnistas lausa 30%, et nende kvaliteetaeg möödub kodus televiisori ees kaisutades. Õõvastaval kombel nentis 21% paaridest, kuidas ühist aega veedetakse lihtsalt koos süües.

Võrdlesin neid hirmutavaid näitajaid enda suhtes toimuvaga ning sain paraja šoki. Just nii kipub meie poolteist aastat kestnud kooselus olema. Toit muudab mind ja mu naist õnnelikuks. Koos valime õhinal poest aina uusi ja huvitavaid roogi ning kodus mekutame neid.

Iseendalegi tundub see vaikselt juba imelik, kuid ilmselgelt on hea toidu nautimine üks kergemaid meelelahutusi üldse. Viimasel ajal elukaaslane ikka meenutab, et võiksime rulluisud osta ning kohaliku kergliiklustee hüvesid kasutada. Alati saab see mõte aga edasi lükatud, sest supermarketisse minek läheb ladusamalt ning võtab korraga vähem raha.

Üle veerandi küsitletud paaridest soovib siiski elada tervislikumat elu. Selle all mõeldi portsjonite vähendamist ning taas treeningrühmaga liitumist.

Piinlikke kehahääli väljutab partneri ees suur hulk suhtekaaslasi. Röhitsused kostuvad pea 50% kodudes ning kõhutuulte aroomid ja helid lausa veerandites majapidamistes. Samal ajal jätab neljandik naisi jalad raseerimata, kui tunneb end kindlalt suhes olevat.

Kõik ülalmainitud kahjulikud suhtemõjud panevad mõtlema vallalise elu plusside peale, mil leidus rohkelt vaba aega jõusaalis rassimiseks, pikkadeks rattasõitudeks ning tervislikult toitumiseks. Samal ajal pidin aga saabuma tühja koju ning talvel üksi teki alla lõdisema.