Inimesi, kes sajaprotsendiliselt horoskoopidesse usuvad, on ilmselt väheks jäänud. Seega selle jura kirjutamisega enam suurt ei teeni.

Mõni muidugi ikkagi veel üritab, aga teades, et ega neid keegi nagunii tõsiselt ei võta. Laseb aga kuust kuusse ühte ja sama joru. Vahetatakse vaid tähemärgid või kuupäevad. Aga võib-olla oli tähtede seis parasjagu selline muutumatu, mine sa võta kinni.

Mina loen horoskoope küll, no nii meelelahutuseks. Selekteerin paremad palad välja ja usun ainult seda, mis mulle meeldib. Läheb täppi küll, sest kui miskit väga uskuda, küll siis lõpuks nii läheb ka.

Selle nädala Naisteka horoskoop oli nii üheülbaline, et mul sai juba enne lugemist tuju rikutud. Otsustasin siis teha ise täitsa oma horoskoobi. Lahke inimesena jagan teiega ka!

Üldiselt ja ümmarguselt
Ilmselgelt algab esmaspäeval töönädal. Kellele ja kus, on juba teie enda teha. Ilm on õhurohke ja muude ilmastikunähtustega.

Teid ümbritsevad intriigid. Kas poliitilisel või eraelulisel tasandil, see oleneb ajumahust, huvidest ja elustiilist. Miskit ikka tuleb ja kui muidu ei tule, siis tekitame.

Kaljukits ehk tänapäevasemalt karjerist
Sa ei jõua esmaspäeva ära oodata. Tõsise töönarkomaanina tunned igatsust ületamatute raskute ja töökoorma järele. Terve nädalavahetuse oled põdenud, sest käed sügelevad töö järele, aga kodus seda ju ometi teha ei saa. Seal ju pakuta ametikõrgendust.

Kaljukitsedele, kes on ka tuntud väga heade isadena, on see nädalavahetus olnud traumeeriv. Nende roll on nullitud, emad on haaranud olulisema rolli. No olgu siis nii, teie lähete esmaspäeval ilmselgelt tööle ja enne (heal juhul) reedet tagasi ei tule.

Veevalaja ehk kallaja
Olete nädalavahetusel kastnud ämma peenramaad, ema lillepeenraid ja kõik naise rõdukastid. Te pole unustanud seejuures ka endale keelekastet kallata, seega on tekkinud väike üleujutus. Ilmselgelt valate te esmaspäeval edasi. Loodetavasti vett ja rohketes kogustes. Kolmapäevaks peaks värin kätes olema möödanik ja saate valatud ka väiksemasse anumasse kui klaas. Eks siis näe, mis edasi saab.

Ilmselgelt läheb nädalalõpus jälle valamiseks. Iseasi, mida te seekord valada otsustate. Vihmase ilma korral lööte aga käega ja ütlete ”las kallab”. Ning valate edasi, siis juba kindlasti pudelist.

Kalad ehk see, kes ujub vastuvoolu
Eriliselt andekate ja väheke teistmoodi inimestena olete vist ainsad, kes selle nädalavahetuse täiesti rahumeelselt üle elasite. Teie elus ei muutunud miskit, sest oma kõrgemast sfäärist ei suvatse te naljalt isegi emadepäeval alla ronida. Eilsed õnnitlused saatsite telepaatilisel teel. Loodetavasti on ema sellega harjunud ja sai kätte.

Esmaspäeval te kas lähete tööle või siis ei lähe. Vahet pole. Elus on tähtsamatki kui mateeria. Kui siiski suvatsete end kohale vedada, viige oma töölauale kimp kevadlilli. Elusolendi aura tekitab kolleegidele tunde teie kohalviibimisest.

Jäär ehk igal oinal oma mihklipäev
Sellel nädalal olete ilmselgelt väge täis. Ei teagi, kas süüdi on nädalavahetuse pidupäev või olete lihtsalt tüdinenud, et teid pidevalt oinaks tembeldatakse. Saadate ülemuse pikalt ja demonstreerite oma iseseisvust. Te küll lähete tööle - olete seal, aga suurt midagi ei tee. Sest no mida sa hing ikka teha oskad, kui oled otsustanud teiste käskudele mitte alluda. Ainult jäärapäisusest jääb väheks iseseisvate otsuste tegemiseks.

Õnneks on ilmad ilusaks läinud ja ongi aeg kasukast loobuda. Kui väga igavaks läheb, minge vahetage parem oma garderoob välja. Soovitav oleks vähemalt selle tegevuse juures targemate nõu kuulda võtta. Uskuge, teie vammused on ajast ja arust.

Sõnn ehk ära parem torgi
Sõnnidel on praegu sünnipäevakuu. Mitte päev ega nädal, vaid tõesti terve kuu. Selle jooksul saab muud üritused ka ehk peetud. Aga märksõnaks ongi pidu.

Las nad siis olla, sellised ilusad ja natuke pidused. Uskuge, kõigil kergem - vähemalt leebed. Kui otsustad, et pole ikka aega tööle minna, ära minegi, saada lihtsalt sõnum. Asi seegi.

Kaksik ehk ei tea mis tujus ta täna on!?
Esmaspäeval ilmselt kehvas. Sa tead seda isegi. Nädalavahetusel oled saanud ilmselgelt liiga vähe tähelepanu. Pane siis esmaspäeval mõni kenam hilp selga, komplimendid on garanteeritud. Kes ikka tahaks sinu pidevat vingumist kuulata.

Ära virise, keera ette see enda parem pool - soovitavalt tagumine - ja kõnni lihtsalt minema, kui sulle miski ei meeldi.

Vähk ehk parimad emad ja koduhoidjad
Kui te poleks nii kohusetundlikud, siis ilmselt esmaspäeval tööle ei lähekski. Naudiksite ikka emadepäeva, kooks, keedaks ja küpsetaks.

Paraku tuleb minna ja kõik kolleegid on sunnitud end nuumama teie peolaua ülejääkidega. Tõsi, sellega oleks nad isegi rahul, kui ainult ei peaks kuulama, kui suured või targad on teie lapsed. Uskuge, ükskõik, kui põhjalikult te sellest räägite, nad ei tea seda ikkagi - nad ju lihtsalt ei kuula teid.

Lõvid, päikeselapsed
Tõelise seltskonnalõvina ilmud sa esmaspäeval tööle pisut räsitult. Kolleegid annavad andeks, no läks pidu pisut pikale. Kas ka ema, see pole kindel. Aga küllap ta mõistab, et sõpradega läks kauemaks.

Selle kassi nimi, kes su peas tümaki-tümaki käib, on aga pohmakas. Ära karda, ta läheb ära. Juba teisipäeval sa tõused ja särad. Kolmapäevast aga võtad vastu uusi kutseid, ikka peole. Sest sa oled ju kuningas! Kui veab, siis ka tantsulõvi.

Neitsi ehk korrafriik
Vaene sina. Nii väsinud pole sa tükk aega olnud. Kõik need tegemised, õiged lilled emale, koogid-salatid. Kaunilt seatud peolaud, kasitud lapsed. Ja siis see lõputu koristamine, mis kestis hommikutundideni. Sa oled uhke, sest kõik oli ideaalne, aga oma sügavas sisemuses tõsiselt tüdinud.

Kogu esmaspäeva unistad vaid reisist üksikule palmisaarale. Teisipäevast on aga kõik endine - isegi kui saaksid lotovõidu, ei sõidaks saarele puhkama. Seal oleks ikka hullult vaja koristada, kraamida ja eks ole selle rahaga ka paremat teha. Näiteks oleks hädavajalik uus küpsetusahi.

Kaalud, appi, kes ütleks, mis ma täpselt tegema peaks
Nädalavahetus möödus sul ilmselt tavapäraselt. Reedel sa ei teadnud, mida tegema hakkad, ja esmaspäeva hommikuks ei tea, mida kogu selle aja tegid. Kui keegi taipas ütelda, et oli emadepäev, siis viisid emale kaunilt seatud lillekimbu. Kui mitte, ootasid ilmselt kenasti sätitult, et sind tänatakse lapseks olemise eest.

Esmaspäeval lähed tööle ja oled lihtsalt ilus - see ju sinu ülesanne ongi. Kui aus olla, siis tuleb see sul kadestamisväärselt hästi välja.

Skorpion, kord olgu majas, olgu või tolmukord
Ilmselt on kolleegidel esmaspäeval vägagi hea meel, et just teie nende töökaaslaseks olete juhtunud. No vähemalt esimese poole päevast. Te olete ainus, kes suudab rahulikult jätkata tavapärast rutiini, nagu poleks nädalavahetust olnudki.

Pisikesest peavalust annavad ehk märku vaid teie sarkastilised vihjed teiste loppis nägude kohta. Ärge siis ise enne kolmapäeva peeglisse vaadake.

Ambur, ideede genereerija
Juhul, kui sa suvatsed end “väikese” hilinemisega töö juurde vedada, on kõik hästi. Ilmselt ei saa sa aru, miks on nädalavahetus alati nii lühike ja püüad vähemalt pool päeva ülemusele selgitada, et esmaspäev võiks olla puhkepäev. Ja reede võiks jällegi olla kalendris punane, ikkagi rahvuspüha - viinavõtupäev.

Ilmselt ei haaku sinu ideega ka seekord keegi, seepärast kuulad, mis teistel öelda on. Oma imestuseks saad aru, et oled jälle kord ühe püha maha maganud. Seega, kogu ülejäänud nädala mõtled, kuidas kompenseerida emale ärajäänud pidupäev. Ilmselt mõtled ka välja. Kas ka ema mõistab, mis ja miks see on, kui sündmus kunagi toimuma saab, on juba iseasi.