Valimiste lähenedes on mõistagi paljudel parteidel hapu nägu peas, sest Keserakond saab ennast TTV- s reklaamida, teised mitte ja ilmselt ei hakka ka teised parteid TTV- lt valimisreklaami ostma.Teistel oleks aeg endale telekanal teha, et endale vaatajaid võita. See on ainus võimalus.

"Maha Tallinna Televisioon" ja "raha lasteaedadele" loosungit on pidevalt kuuldud ja nähtud, ent sellest nutulaulust pole tolku olnud. See kõik on olnud vaid teiste parteide poolt rusika näitamine TTV aadressil, et Keskerakond saab ennast reklaamida eraldi oma telekanalis, teised mitte.

Poliitikud on teatavasti rikkad ja neil raha peaks olema. Selle asemel et TTV üle vinguda ja hädaldada (tolku sellest ju pole) võiksid teised parteid teha ka oma telekanali ja et TTV- st vaadatuim oleks, võiksid teistes kanalites olla kajastatud teemad ikka üle terve Vabariigi. Tallinna TV teatavasti elu ja sündmusi väljaspool Tallinnat ei kajasta. Sel põhjusel ei soovinud TTV- ga koostööd teha ka reporter Heiki Valner, kuna tema soovib teha reportaaže ikka tervest Vabariigist.

Reformierakond, IRL, Sotsiaaldemokraadid ja teised tehku omale eraldi telekanal ja tehku TTV- st parem saatekava, et seda TTV- st rohkem vaadatakse. Kui neist parteidest keegi omavahel klapib, siis võiksid nad teha ühise telekanali ja kui ei klapi, siis tehku eraldi.

Mõistagi ainult oma poliitilisi seisukohti kajastavaid saateid pole ka mõtet teha, sest ainult poliitikat kõik vaatajad näha ei soovi.

Vajaks oleks näidata rahvale tegelikku elu erinevates eestimaa paikades ja mõistagi ka muusikat ja meelelahitust.

Kes suudab teha teha parima saatekavaga telekanali, sel on vaatajaid küllaga ja võimalus ka endale rahva poolehoidu rohkem võita. Nii mõnigi televaataja võib öelda valimistel, et selle partei poliitiku poolt ma hääletan, et olgu nad muidu mis nad on, aga telekanal on neil vahva ja vaatan seda rõõmuga.

Kui oleks parteidel oma telekanal, siis kaoks ehk tänavapildist ja muust meediast see tühine reklaam ka ära. Selle eest on neil niigi suurt raha makstud. Kulutagu parem see raha omale telekanali tegemise ja ülalpidamise tarvis ja seisku hea sellegi eest, et teleprogramm sisukas ja vaadatav oleks.

Kui TTV midagi asjalikku omalt poolt pakkuda ei suuda vastukaaluks konkurentidele, siis jääb TTV vaatajatest ilma.

Seega- TTV kallal virisemise asemel tehku teised parteid oma ise telekanal, mille saatekava oleks TTV omast parem ja rahvas vaataks seda rohkem.