Mitte kõik Eesti naised ei ole ülbed, vaid see kehtib enamjaolt selliste ennast üles löönud naiste kohta, kellel kipub oma hea välimuse tõttu olema ülikõrge ego. Seetõttu kipuvad nad arvama, et võivad ülbitseda, olla uhked ning meeste suhtes üleolevad. Kuid tegelikult ei näita see nende kohta mitte midagi, sest kui väline ilu kõrvale heita, on seal peidus kole inimene.

Mis puutub Eesti naiste egosse, siis kõrge enesehinnang endast pole halb, kuid see ei tähenda, et kõik teised oleksid sinust kehvemad või halvemad. Kõrge enesehinnanguga inimene pole ju see, kes oleks teiste suhtes ülbe või ignorantne. Kõrge enesehinnanguga inimene on just avatud ja sõbralik ning teda sellised puberteediea probleemid ei piira.

Ilu on vaataja silmades ning ei saa ju öelda, et Eesti naised need kõige kaunimad oleks või poleks. Samas on ju ka võrreldud Ladina-Ameerika naisi ning neid peetakse ilusaimateks. Erinevate välismaiste portaalide sõnul asuvad aga kõige ilusamad naised Rootsis, Venemaal ja Ukrainas.

Äkki tuleneb Eesti naiste eneseupitamine nende enda madalast enesehinnangust? Eestis pole ju naiste palgad meestega võrdsed ning ka juhtivtöökohtadel leidub vähe naisi. Võib-olla tulenebki Eesti naiste ülbus just sellest tundest, et tuntakse end meestega võrreldes alla surutuna?