Ekspress vestles Suurbritannias mitme Marokosse investeerinud inimesega. Üks neist, üle 100 000 euro projekti matnud investor Paul väidab, et tal on Eesti tutvusi, kelle abil Reinsalu jutule pääseda. Ta lubab peagi Tallinnasse lennata ja Reinsalult vastuseid nõuda.

“Ma pole mingi tavaline investor. Minuga ei mängita! Usu mind, kui mina oma raha kaotan, siis mõni mees on suures hädas omadega! Seda juba ei juhtu! Asi läheb kurjaks!”

Lugejad leidsid, et suure tõenäosusega ajab Reinsalu oma äri ebaausalt. Mõned väljavõtted kommentaariumist:

Igal äpul oma mihklipäev

Äri saab ajada ainult ausalt ja usalduslikult, ebaausatel pole äris kohta. Ärimees kes on ebaaus ei ole ärimees need on sõna otseses mõttes suured jobud, kes kasutavad äri tegemiseks ebaeetilisi võtteid ja arvavad et on teistest targemad. Selline äri ei kesta kaua.

ms

Skeem lihtne. Osteti kokku autod ja lennukid, millega jäeti paljulubav esmamulje. Sealt edasi tundus ju riskivaba. Imestama paneb kui pimedaks teeb inimese mingi auto või raha "näitamine.

hah...

Kangesti tuleb meelde see Kreisiraadio 800 miljoni klipp. Võta, aga pane tagasi...

x

Nimetage Reinsalu AS Eesti Energia nõukogusse, siis rahuneb asi ehk maha!

p-se

Huvitav see, et sigadusi teeb üks, aga häbi on Eesti rahva ja riigi maine pärast teistel. Ühtesid lüüakse, aga valus on teistel. Nii see mõnikord on.