Võtame näiteks kristlased. Nad usuvad, et 2000 aastat tagasi oli olemas üks mees nimega Jeesus Kristus, kes ravis haigeid, äratas surnuid ellu, kõndis vee peal ning toitis leiva ja kahe kalaga ära 5000 meest. Need on ainult mõned näited, kuid Kristuse elulugu kattub ning on vägagi sarnane paljude teiste „õpetlaste” või „jumalate” omaga, keda on religioonide kesmesse paigutatud. Seetõttu saab luua teatava paralleeli neile kõigile ning tulemuseks on orjastava religiooni illusiooni purunemine.

Jeesus Kristuse sünnitas Neitsi Maarja, ta suri ristil ning pärast kolme päeva tõusis surnust üles ning saadeti taevasse. Sarnane elulugu on ka teiste religioonide õpetlastel. On see kokkusattumus või ümbertõlgendus ühest teatud objektist, millele vanasti pöörati suurt tähelepanu? Nii vanadel kui ka tänapäevastel ikoonidel on kujutatud Kristuse pead ristil, mida ümbritseb päikesesarnane sära. Iidsed rahvad teadsid, et neil on elus püsimiseks vaja üht objekti, mis tuleb hommikul ning lahkub õhtul. Selleks objektiks oli päike. Ilma selleta ei kasvanud vili ning valitses kiskjatest täidetud pimedus, mis kujutaks inimestele ohtu.

Piiblis ning Uues-Testamendis on väga otseseid näiteid sellest, et kristlus on astroloogiline ümberjutustus. Näiteks Noa laev ja „suur üleujutus” on tegelikult metafoor kalade (vee element) ajastu tulekust. Kristus on astroloogiline ümberjutustus päikesest, sest kõik kuupäevad, mis Kristusega piiblis seostuvad, on meile aastaajaliselt ja päikese liikumisega olulised. Võtame näiteks Kristuse sünnipäeva 25. detsembri. Siis hakkab ju tegelikult päike taaskord rohkem paistma ning päevad lähevad pikemaks. Seda peetakse ka päikese sünniks igal aastal. Iidsetele rahvastele tähendas see, et varsti hakkavad viljapõllud taaskord kasvama ning pimedust jääb vähemaks.

Kristusele järgnesid igale poole 12 jüngrit. Number 12 kasutatakse piiblis laialdaselt. Kuid miks 12? Kristusele kui päikesele järgnevad aastaajaliselt 12 kuud, või siis ka 12 sodiaagimärki. Risti sümbol tuleneb maailma kõige vanemast kujutisest, milleks on sodiaagimärkide ring, mis on jagatud neljaks osaks. Jagamisel ristuvad kaks kriipsu, mille keskmes on päike. Seetõttu on Kristuse pead alati kujutatud ristil, mida ümbritseb (päike) helendav sära. Uues Testamendis öeldakse Kristuse kohta, et ta sünnib igal hommikul uuesti ning teda võib näha tulemas taevas pilvedest. See on järjekordne näide, miks Kristus on tegelikult päikese ümberjutustus ning sellist isikut nagu Jeesus pole tegelikult kunagi olemas olnud.

Paraku usuvad miljonid inimesed siiamaani religioone ja selle ettekirjutusi. Valitakse paavste, kellele omistatakse „püha mehe” tiitel nagu ta oleks teistest inimestest tähtsam või parem. Religioon on orjastav, kuna see ütleb inimestele, mida nad peavad tegema. Ja inimesed teevad seda isegi hirmust, kuna keegi ei taha sattuda põrgusse, mida tegelikult pole ka olemas. Inimene on tegelikult vaba ja iseseisev igasugusest orjusest!