Riigikaitsega otseselt ja ka kaudselt seotud isikuid koondava MTÜ Reservkorpus juhatuse liige Silver Kollom selgitab, et ühing otsib pidevalt sotsiaalseid partnereid ja väljundeid riigikaitsjate sihtgruppi puudutavate küsimuste lahendamiseks ning vastsündinud partnerlus rahvuslikke liikumisi ja parteisid ühendava Demokraatlik-Rahvuslike Jõudude Koostöökojaga võimaldab ühingu liikmetel osaleda aruteludes koos teiste organisatsioonidega, kujundada seisukohti ning esitada oma ettepanekuid riigikaitse küsimustes.

Samuti peab Kollom koostööd üheks ühingu eeskoste võimekuse väljundiks. "Kuna Koostöökojas on ka teisi riigikaitsega seotud organisatsioone, siis on see ka täiendavaks võimalus otsesteks kontaktideks nendega."

Koosolekul osalesid ka Eesti Endiste Poliitvangide Liit, Eesti Vabadusvõitlejate Liit, Eesti Memento Liit, Eesti Vigastatud Sõjameeste Ühing, Eesti Sõjainvaliidide Abistamise Sihtasutus, Eesti Reservohvitseride Kogu, Eesti Omanike Keskliit, Erakond Isamaa ja Res Publica Liit.

MTÜ Reservkorpus sai Eesti Demokraatlik-Rahvuslike Jõudude Koostöökojalt kutse riigikaitse teemasel istungil osalemiseks ka käesoleva aasta jaanuaris. 2012. aastal osaleti üheskoos Hirvepargi üritusel ja Grenaderide mäe mälestusüritusel.

Eesti Demokraatlik-Rahvuslike Jõudude Koostöökoja ridadesse kuulub 11 organisatsiooni: Endiste Poliitvangide Liit, Eesti Vabadusvõitlejate Liit, Memento Liit, Endiste Õpilasvabadusvõitlejate Liit, Eesti Vigastatud Sõjameeste Ühing, Eesti Omanike Keskliit, Kindral Johan Laidoneri Selts, Isamaa ja Res Publica Liit, Põllumeestekogu, Eesti Reservohvitseride Kogu, Soomepoiste Pärimusühing.