"Õnne 13" on olnud üks kõige kauem kestev kodumaine telesari ja sellele on stsenaariumit kirjutanud mitmed inimesed.

Sarjas on osalenud ka paljud näitlejad ning üks halb asi oli see, et sarjast kirjutati välja Ümera Kelli. Kelli tegelaskuju näitleja Eva Vilt-Malleuse kehastuses sobis sarja ülimalt hästi. Praeguseks elab Eva Malleus juba mitu aastat välismaal.

Üks ebameeldivaid episoode "Õnne 13" sarjas on olnud minu arvates Katrini osatäitja Carita Vaikjärve roll. Pidevalt oli naine depressioonis, kõigiga oli see Katrin pahur ja jauras pidevalt. Nüüdseks on see Vaikjärve mängitav roll kuidagi tahaplaanile jäänud ja tore on.

Samuti on tore seegi, et Evelin Võigemasti mängitav Ursula roll on pisut teistsugune ja enam ei pea nägema, kuidas ta suust vahtu välja ajab, kui "laksu" all on.

Kas Urmas Lennuki jätkamine "Õnne 13" sarja stsenaristina on hea või halb, ei oskagi öelda. Lennuk kirjutas mingil perioodil lühikest aega ka varem "Õnne 13" stsenaariumit ja sellest perioodist on jäänud eredalt meelde selline episood, kus Ümera Ülu ajas Allan Petersonil südame täis ja keretäiest pääsemiseks ronis Ülu puu otsa ja istus seal nagu kukulind.

Olgu muuga, kuidas on, aga peamine oleks see, et sarjas oleks esiplaanil ikkagi vanad tegijad, nagu Alma, Laine, Kristjan, Ülu ja oleks vahva kui sarja toodaks tagasi ka Kelli Ümera ning et ükskord ometi saaks näha ka Lepiku Salmet. Salme rollis võiks olla kas Leida Rammo või Ita Ever.

Peamine on see, et esiplaanil ei oleks ainult noored pidevalt, sest see muutuks tüütuks. Eelnev Urmas Lennuki stsenaarium paraku kõige huvitavam polnud.