Lugeja: Täna oli söögiks hakklihasupp, magustoiduks riisipuder kisselliga. Tavaline supp, mis ei ole just kõige lemmikum aga täiesti söödav ja korralik toit. Riisipuder kisselliga oli minu jaoks aga liiga magus, seetõttu jäi sellest ka enamus järgi.



Lugeja:
Täna oli meil koolitoiduks boršisupp hapukoorega ja magustoiduks riisi-ananassi maiusroog. Supp oli väga maitsev. Riisi-ananassiroog aga ei maitsenud väga hästi. Ananassitükid ei sobinud ülde selle riisi kõrvale. Joogipoolist täna ei olnud. Kümnepallisüsteem: supp: 10/10 ananassi-maiusroog: 7/10.

Lugeja: Täna oli meil söögiks kalaseljanka, magustoiduks karamell-kissell, joogiks piim/vesi, porgand ja leib-sai. Kalasupp oli päris hea. Magustoidu sees olev moos oli natuke kibe, aga see on üks väga hea magustoit!

Lugeja: Täna oli söögiks sealiha-köögiviljahautis, kõrval kakao saiakesega. Juurviljad ei ole just minu lemmikud, seetõttu see toit mulle väga ei maitsenud. Kakao moskva saiakesega oli aga väga hea.




Lugeja: Täna oli meil koolitoiduks heeringakaste, keedetud kartul ja kõrvale veel peedisalat. Heeringakaste mulle ei maitsenud. See ei olnud üldse hea. Keedetud kartul oli aga väga hea. Täpselt parajalt keedetud ja soe. Peedisalat oli samuti väga hea. Kõhu sai siiski täis. Joogiks oli täna mustsõstrajook, mis maitses väga hästi. Kümnepallisüsteem: heeringakaste: 2/10, keedetud kartul: 10/10, peedisalat: 9/10, mustsõstrajook: 10/10




Lugeja: Täna oli meil koolis söögiks külasupp, magustoiduks kakaokohupiim maasikamoosiga, porgand/kaalikas, leib/sepik ja joogiks vesi või piim. Külasupp ei olnud eriti maitsev, kuna ma ei söö kapsast ja sellel oli mingisugune kõrval maitse ning kohupiim moosiga oli väga maitsev. 

Lugeja: Täna oli söögiks hakklihakaste, kartul, kurgisalat ja pirn. Selline lihtne kodune toit, mis on alati maitsev ja kurgisalat selle kõrval oli samuti väga hea. Pirn oli ka hästi valminud ja suur. 



Lugeja: 
Söögiks oli täna rassolnik ja kohupiimakreem keedisega. See supp mulle eriti ei maitsenud, kuna see sisaldas mitmeid koostisosi, mis pole minu lemmikud. Kohupiimakreem moosiga oli see-eest väga maitsev.



Lugeja: Täna oli meil koolitoiduks lillkapsasupp, mis oli väga maitsev. Kõht sai ilusti täis ja pärast söögivahetundi oli mõnus päeva jätkata. Magustoiduks oli aga leivasupp vahukoorega ja õuntega. See ei olnud eriti maitsev, aga sõin ikkagi lõpuni Kümnepallisüsteemis: lillkapsasupp:10/10, leivasupp õunte ja vahukoorega: 7/10.



Lugeja: Täna oli meil koolitoiduks kartulipuder ja kalakaste, mis jäid veidi alla keskmise koolitoidu tasemele. Kalakaste ei olnud eriti maitsev, aga päeva päästis kartulipuder, mis oli täpselt paras. .Kõrvale oli veel redisesalat, mis oli ka hea. Kümnepallisüsteem: kartulipuder: 9/10,kalakaste:5/10, redisesalat:8/10


Lugeja: Täna oli meil koolitoiduks lihapallid hapukoore kastmes ja keedetud makaronid. Kõrvale oli veel maitsev porgandisalat. Lihapallid hapukoore kastmes maitsesid imehästi ja maitsvad makaronid tegid terveks päevaks kõhu korralikult täis. Kümnepallisüsteem: lihapallid hapukoore kastmes: 10/10, keedetud maksronid: 10/10,porgandisalat: 9/10.


Lugeja: Täna oli söögiks sealihaguljašš, kartul, toorsalat ja morss. Korralik soe toit, mis maitseb kõigile. Kaste oleks veel maitsvam, kui see sisaldaks mitte nii pekiseid lihatükke. Enamasti üritan neid oma taldrikule mitte tõsta.



Lugeja: 
Täna olid kokatädid meile valmistanud boršisupi ja mannavahu piimaga. Kõik maitses väga hästi, ainult mannavahu kõrval võiks kausis olla rohkem piima.



Lugeja: Täna oli meil koolis toiduks hernesupp suitsulihaga, mis maitses imehästi.Tegi kohe tuju heaks ja kõhu täis.Magustoiduks oli meil täna kohupiimakreem puuviljadega, mis oli lausa megahea (oleks võinud natuke suurem ports olla) Koolitoit on meil alati superhea ja maitse viib lausa keele alla. Kümnepallisüsteem: hernesupp suitsulihaga 10/10. Kohupiimakreem puuviljadega 9/10.



Lugeja: Söögiks oli tatraroog hakklihaga, toorsalat ja virsik ning joogiks piim. Tatraroast õpilased väga vaimustuses ei olnud, kuna seal olid sees erinevad juurviljad. Lisaks olid ka enamus virsikud liiga pehmed. Seekord oli laual kaks erinevat salatit, millest üks oli ilmselt eelmise päeva ülejääk. Teine salat oli peedi-küüslaugusalat, mis maitses väga hästi.



Lugeja: Täna oli söögiks kanapallid, kartul, hapukoorekaste, toorsalat ja kõrval jogurt. Kanapallid on alati taldrikutele valmis pandud, et jaguks kõigile. Muidu oli kõik väga hea, aga jogurt selle toidu kõrvale ei sobinud. Ootasin ka kuuldes sõna hapukoorekaste midagi külma aga see oli pigem tavaline soe jahukaste.



Lugeja: 
Täna oli meil koolis toiduks klimbisupp, mis oleks kümnepallisüsteemis umbes 8. Magustoiduks oli aga mannavaht piimaga, mis oli ülihea! :D


Lugeja: Õpin Tallinna Vanalinna Hariduskolleegiumis ja mina olen koolitoiduga väga rahul. Lihtne tatrapuder oli igati maitsev.

Lugeja: Õpin Paide Gümnaasiumis. Koolis pannakse meile söök kaussidega lauale ja sealt saame ise tõsta endale nii palju kui soovime. Taldrikud on lauale valmis pandud ja söögiriistad on laua keskel topsis. Alati on laual ka tume ja hele leib. Esmaspäeviti ja neljapäeviti on meil supipäevad. Täna oli söögiks hernesupp ja magustoiduks virsikukompott. Hernesupp on meie koolis alati hea kuigi mulle meeldiks rohkem kui liha oleks veidi taisem. Virsikukompotti pakuti meie koolis esmakordselt. See oli täpselt nagu otse purgist võetud koos magusa vedelikuga, mis tegi toidu liiga magusaks. Ühe söögikorra hind on 1.10€. Iga kuu alguses küsitakse meilt, kes söövad ja kes mitte. Kui juhtud puuduma, siis pead ennast ise söögilt maha võtma ja ka selle oma kuu arvest maha arvestama.



Lugeja: Õpin Aalborgis, koolis nimega University College of Northern Denmark. Koolisööklas pakutakse ainult tervislikke toite buffee stiilis. Esimene pilt toidust on natuke udune, kuid see sisaldab riisi, kalafileed, erinevaid salateid ja külma kastet. Teisel pildil on lasange salativalikuga. Valikuid on erinevaid, tavaliselt saab valida kas riisi või kartulite vahel, vahest ka makaronid. Peale selle pakutakse kana-või kalafileed ja sealihatükikesi kastmes. Salatite ja köögiviljadevalik on suurem: erinevates kaussides asuvad roheline salat, tomat, kurk, paprika, seened, sibul, brokkoli, mais ja nii edasi. Joogiks saab valida kas vett või kohvi. Lisaks müüakse ka puuvilju, porgandeid, kooki ja tervislikke võileibu. Need koosnevad tavaliselt lehtsalatist, kanast, tomatist, kurgist ja mingist kastmest. Samuti on iga päev valmis ka keedumunad. Minu kool oli eelmisel aastal ainus, kes sai tunnustada tervisliku tegevuse eest (toit ja spordiüritused). Koolitoidu hind sõltub kaalust, tavaline taldrikutäis maksab umbes 5€. Mina olen väga rahul, sest kõhu saab täis ja valik on suur.


Saada meile pilt koolilõunast väikese kirjeldusega ja võimalusel avaldame selle siin artiklis, mida me kogu aeg täiendama hakkame. Sinu kirja ootame aadressil noortehaal@delfi.ee

Usinamad saavad vääriliselt tasustatud. Loosi läheb hunnik magusaid auhindu!

Sonatiin paneb filmisõpradele välja 10 DVD-d. Kollektsioonis on esindatud järgmised filmid: "21 Jump Street", "Vanne", "Plahvatusohtlik", "Mehed mustas 3", "Salvation Boulevard".

Oriflame kaunistab usinamaid luksuslike toodetega. Välja pannakse 10 ilutoodete komplekti, kuhu kuulub näohooldus sarja kolm toodet ja naiste või meeste parfüüm. 

Iga päevaga järjest puhtam nahk Pure Skin nahahoolduskomplektiga, kuhu kuulvad Pure Skin näopesuvahend, 150 ml; Pure Skin Shine Control näokreem, 50 ml; Pure Skin näovesi, 150 ml. 

Tüdrukutele lisaks Rock’N’Passion tualettvesi:

Hulljulge, ülemeelik, enesekindel – selline sa oled! Päästa valla endas peituv rokkstaar Rock ‘n’Passion tualettveega. Natuke nahka, killuke apelsiniõit, tohutu doos seksikat patšulitj a õige hoiak. 30 ml.

Poistele lisaks SpreiparfüümI.D. Energy:

Tahad tüdrukutele meeldida? Oojaa, neile meeldivad elulusti täis poisid. Särav yuzu-sidrun, värske ingverijuur ja kurk: I.D. Energy hoiab sind liikvel 24/7!

Mida rohkem spreid pihustad, seda intensiivsem on lõhn. 150 ml.