Türisalu pank on saanud juba nii kurikuulsaks, et temast on isegi laul tehtud. Mina seal käinud pole ja seetõttu ei oskagi öelda, milline see välja näeb ja kui ohtlik ta on. Võrdleva näite võin siinkohal tuua hoopis Tori põrgust ja selle kõrgest paekaldast. Kunagi puudus ka Tori põrgut ümbritseva kõrge paekalda ümbrusest piirdeaed, kuid nüüdseks on see juba mitmed aastad olemas ja ilus metallist trepp viib Tori põrgusse. Ei ole kuulnud ka juhust kus keegi oleks Tori põrgusse "vanakuradi sülle" kukkunud ehk kõrgest paekaldast alla kukkunud.

Miks Türisalu panga juures sama kaunist piirdeaeda ei tehta ning treppi mis viiks pangast alla ja üles? Kui oleks Türisalu panga juures ja ümber piirdeaed ja trepp, siis poleks ju õnnetusi karta, või kuidas?

Tori põrgu ja ühtlasi ka kalmistu juures on ka autode parkimise koht, kas Türisalu panga juures seda pole?

Antud teema lõpetuseks annan soovituse, et Türisalu võiks oma ohtliku ja kõrge panga suhtes Torist eeskuju võtta. Samas peaksid olema kõikide ohtlike kohtade juures ees olema piirdeaed, et inimesed kogemata tasakaalu kaotamise tõttu end vigaseks või surnuks ei kukuks.

Autori tehtud fotol on näha Tori põrgu külastaja trepist üles astumas.