James Holmes, keda arvatakse olevat tulistamiste taga, ütles politseile ülekuulamisel, et ta nimi on "The Joker" - sama nime kannab teatavasti ka Batmani filmidest tuntud pahategelane.

24-aastane Holmes värvis oma habeme ja juuksed punaseks, enne kui sisenes rahvast täis kinno, viskas sinna suitsugranaadi ja lasi maha 12 inimest, vahendas Telegraph.

Suurfilmide "Algus" (Inception) ja "Pimeduse rüütel" (The Dark Knight) režisööri Christopher Nolan`i uusim Batmani saaga film on peale kuulsa "Koidukuma"-saaga (Twilight) kolmanda filmi "Päikesevarjutus" (Eclipse) teine nii laialt levitatud film.

Kahe päeva jooksul on film linastunud 4404 kinoekraanil ning filmitööstuse analüütikute sõnul võib film lüüa avanädalavahetusel Disney kompanii teose "Tasujad" (Avengers) rekordi ehk suurteos peaks sisse tooma üle 207 miljoni dollari.

Hea Delfi lugeja, kas sina kavatsed ka skandaalseks saanud filmi vaatama minna? Mis sa arvad, kas selline koletu tegu pandi toime filmi tõttu?

Ootame teie mõtteid aadressil rahvahaal@delfi.ee, kasutada võib ka lehe vasakul servas olevat vormi ja postitada lugusid oma kasutajakonto alt. Igal nädalal jagame parimate lugude eest ka auhindu.