Delfi Majandus uuris lugejatelt, milline on nende arvamus poest ja millisena pood meelde on jäänud. Paljud kurdavad poes valitseva ebameeldiva aroomi üle ning ka on teenindus mitmete lugejate arvates väga kehv, kuna järjekorrad on pikad ning teenindajad tõredad.

Toome teieni ka valiku kommentaaridest:

„Kunagi algaastatel oli (Grossi toim.) super pood, aga nüüd on täiesti jama.“

***

"Üks Grossi pood on olude sunnil minu kodupood. Ta asub Mustamäel lihtsalt kohe minu maja kõrval. Teen seal ainult kõige hädapärasemad ostud aga teeninduse suhtes oli küll veel hiljaaegu kõvasti kobisemist.

Kolmest kassast töötab ainult üks ja seegi alkoholileti oma, ehk siis kõik memmed, taadid ja muud püsikunded peavad kogu oma käru sisu letile laduma ja sealsamas kotti.

Järjekorrad on poole saali peale, enne kui tagant ruumist keegi välja loivab ja teise kassa avab. Hirmsasti ajas kopsu üle maksa, kui viimane kadalipp enne koju pääsemist osutus aeganõudvaks."

***

"Grossile au ja kiitus - hinnad normaalsed, eestimaine letis, ärgu ta jumala pärast oma kaupluseketti mõnele välisfirmale müügu. Ehk ikka keegi hoiaks veel eestimaist ja Eestimaad. Probleeme on ju igalpool, miks siis ainult nüüd Grossi poodide kallal ilgutakse."

***

"Milline on Grossi pood - hästi kitsas ja haisev. Ei teagi, millest tuleneb see eriline lõhn igas Grossi poes, kuid arvan, et klientuurist kes ei järgi puhtusnõudeid.

Müüjad on Grossi kauplustes ka alati mossis, arvatavasti nirust palgast ja hirmsast töövormist.

Kuna terve kaupluse peale avatud üldjuhul üks kassa, ei tasu järjekordasid üldse mitte mainidagi.

Mulle tunduvad kõik Grossi poed ajast ja arust. Nad oleks justkui 1980ndatel avatud ja nii jäänudki.

Ei meeldi mulle ka Grossi söögid või oleks vast õigem öelda, et võibolla isegi sööks midagi, kuid ei julge. Kuidagi räpane tundub see värk mulle, mitte, et ma tahaksin uskuda külajutte, olen ma siiski liiga palju kuulnud sellest, kuidas selles poeketis salateid pestakse.

Ei meeldi ka ükski firma, mis maksab ümbrikupalka. Kuidagi naljakas tundub see, et inspektsioonile eelnenud õhtul istusin kahe Grossi poe müüjaga ühise pidulaua taga ja vahva oli kuulata, kuidas inimestel oli närv sees, kas ikka jääb kõik meelde, mida Gross lubas teha ja öelda ning mida mitte.

Olen absoluutne Grossi vastane. Ainus pluss selle poe kasuks ongi võibolla hinnad, kuid hinnavahe erinevate poodidega ei ole ka nii suur, et minust selle poe klient saaks."

***

"Vahetevahel ei ole paha sealt läbi astuda. Minu meelest on Grossi poe kartul päris korralik - parem, kui mõnes suures ketis. Leiab ka veidi erinevat kaupa."

***

"Mina kiidan igatahes O. Grossi . Imetlen teda kui ettevõtja ettevõtjat, sest ta on tabanud just olulise soone ühes riigis ja väga asjaliku joonega ajab oma rida.
Samas kliendina samuti kiidan tema poode, sest see on ainus pood, kust teen peale iga palgapäeva oma kuu sisseostud suuremas koguses, hinnad on igati mõistlikud.

Selge see , et teatud osa neis hindades tuleb nii kvaliteedi kui ka töötasude arvelt, ent kusagil peab olema ka piir tõmmatud. Kaalukausid ei saa mõlemad ei tõusta ega langeda, see seos on ikka ja alati pöördvõrdeline.

Igatahes palju jaksu ja edu nii O.Grossile ja palju enam jaksu ja päikest päevadesse tema tublidele töösipelgatele kõikjal."

***

"Olen väiksemast maakohast ja olude sunnil külastan siinset Grossi kauplust pea iga päev. Minu kogemused siis läbi mitme aasta: pidevalt on oht saada aegunud kaupa.

Vahel haiseb kilekotti pakitud liha nii rõvedalt, et ajab südame pahaks. Olen seda korduvalt ka poodi tagasi viinud. Rahulikult müüakse "kõlblik kuni" ületanud kaupa.

Omatoodang on täielik saast - olen sealt leidnud nii juuksekarvu, munakoori, kive. Mitte kunagi ei osta enam nende oma toodangut.

Müüjad on labased ,klatšivad südamerahuga eelnevaid kliente ja oma sekselu klientide juuresolekul.

Kõik küla tatikad saavad sealt oma viinad-suitsud rahulikult kätte. Kui mul oleks mingisugunegi mõistlik alternatiiv, ei astuks ma mitte kunagi enam sellesse poodi sisse."