Kui Anu Välba ja Marko Reikopi juhitud "Terevisiooni" sai vahel kritiseeritud, siis võrreldes praegusega oli see "Terevisioon" tol ajal palju vaadatavam.

"Terevisioon" algab kell 06.55 ning juba tervituskõnes ajavad saatejuhid tobedat juttu. Vanasti algas "Terevisioon" kohe saate sisu tutvustamisega ning järgnes muusikavideo.

Kui nüüd on saatejuhid mitu minutit mula ajanud, tulevad eetrisse esimesed uudised, kus räägitakse natukene saate sisust, lobisetakse kokaga ja tehakse esimene intervjuu.

Muusikat on väga vähe ning saate lõpuosas korratakse saate alguse intervjuud ning esineb mingi ansambel.

Selle hooaja jooksul olen vaadanud "Terevisiooni" vist paar korda ja pole suutnud kauem vaadata kui umbes kümme-viisteist minutit. Vastu hakkab lihtsalt!

Et "Terevisioon" kutsuks ennast vaatama, siis peaks saate sisu muutma ning kaasama saatesse rohkem muusikat ja meelelahutust ning reporterid võiksid teha ka põnevaid reportaaže erinevatest Eestimaa paikadest, et oleks huvitav vaadata.

Armastatud teletäht Reet Linna juhib küll "Prillitoosi" ja teeb ka mõnda "Tähelaeva", kuid Reet Linna võiks olla ka mõnel hommikul "Terevisiooni" saatejuht. Miks igal hommikul peavad ühed ja samad saatejuhid ekraanil olema kui midagi põnevat vaadata pole?

Lisaks Reet Linnale võiks "Terevisiooni" juhtida veel näiteks Ewe Kaselaan, Reet Oja ning mõni teinegi kunagine teletäht. Ootaks väga ekraanile veel ka Marite Kallasmad näiteks. Viimasel ajal on Kallasma osalenud vaid reklaamis.