Mitmed lugejad leiavad, et valitsus ei ole oma antud lubadustest kinni pidanud ja samas püüab liigselt Brüsselile meele järele olla. Kurdetakse, et valitsuses on jutumehed, kes tegudeni ei jõua. Ning igatsetakse taga ka Kreeka toetuseks eraldatud raha.

Ühe lugeja sõnul pole 20 aastaga midagi muutunud, kuna jätkub varastamine, vassimine, salatsemine ja onupojapoliitika. Tavainimesele on toodud maksutõusud, hinnatõusud ja riigist võõrandumine. Nimekiri jätkub. Ülisuur kihistumine, inimvaenulikud seadused, teerullipoliitika, tavainimestel väga madalad palgad, kõrge töötus ja rahva vaesumine.

Üks lugeja tõi välja, et aktsiisitõusud on jätkunud, töötuskindlustusmakse ei alandatud, käibemaksu ei ole endisele tasemele alandatud, elektri hinda on tõstetud, taatuvenergiamaksu pole alandatud ja ravijärjekorrad on pikenenud, samas on tõusnud riigikogu ja valitsuse palgad.

Lugeja Jüri tunnistas, et on valitsuse pettunud just seepärast, et tegeletakse mõttetute seadustega. „Maamaksuvabastus, tulumaksu langetamine ühe protsendi võrra kauges tulevikus. Lubadused ettevõtluskeskkonna parandamise kohta ei ole mina näinud. Hinnatõusu, neid mida saaks kontrollida - elektrienergia, aktsiisid jne, neid ei hoita kontrolli all," sõnas Jüri, et kuna toidukorv kallines, oleks seda just nüüd tulnud teha.

„Ja kõige olulisem on minule maaeluga mittetegelemine. On suur hulk inimesi, kellele riik ei pööra tähelepanu. Igale selleteemalisele arutelule järgneb viide haldusreformile. Haldusreform ei ole võlukepike. Ka praegu annab palju teha. Eluks vajalike teenuste kadumine ei lisa töökohti ega meelita investoreid maale. See ajab nad minema."

Valitsusele heidetakse ette ka elukaugust ja seda, et poliitiku ja ühiskonna vahel puudub tasakaal ja valitsuse hinnangud on paigast ära. Samas nentis mõnigi lugeja, et samad probleemid jätkuvad väga tõenäoliselt ka järgmise valitsuse juhtimisel, kui sinna peaksid ka uued erakonnad kuuluma.

Lugeja Urjuk leiab, et valitsuse ja tema tegemistega ei saa rahul olla, kuna rahulolematus on edasiviiv jõud ja ei lase loorberitele puhkama jääda ega oma taskusse ahnitsema hakata. „Parim valik oleks muidugi see, kui koalitsioon oleks koostatud vähemalt kolmest võrdse mandaadiga parteist. Sel juhul oleks tulem oma rahvale parim.”