Delfi lugejad lubasid eile streiki puudutavate lugude juures olevas kommentaariumis kindlasti kõik tänavatel hääletajad auto peale võtta. Küsisime täna uuesti, kuidas keegi hommikul tööle sai. Selgus, et vähesed sõitvad bussid ja trammid olid pooltühjad ning jalakäijaid aitasid hommikul pigem mööda sõitvad autojuhid.

** "Läksin jala oma kaks kilti, täpselt samuti nagu iga päev. Ainuke vahe oli selles, et kui muidu kohtan hommikul vastutulijaid väga harva ja bussipeatused on rahvast täis, siis täna vooris varahommikul kõvasti rahvast ja bussipeatused olid tühjad."

** "Kursavend võttis kõik autobussi peale, kes talle tee peale jäid."

** "30 minutit tööle kõndimist täna kella 7:10-ks siis. Tegelikult minu jaoks on see tervislik, olen ülekaaluline natuke. Rattaga saab varsti liikuma hakata, kuid streik võiks kesta minupoolest veel 10 aastat - saan tööle tuldud ja rohkem tervislikkust."

** "Olen uhke, et jala tööle tulin ja hakkan rattaga käima peagi, praegu kindlasti jala tööle ja ka töölt koju, vaja suveks saledaks saada."

** "Meil kontoris autoga inimesed korjasid autota inimesi peale nii palju kui keegi tee peale jäi, tegevdirektor oli isiklikult nõus ka tooma neid, kes ei saa ise ja mina nägin vaid vaeva hommikul auto soojendamisega, istusin autosse ja sõitsin tööle, väga mõnus vaikne linn."

** "Meil töö juures õnneks on paljudel auto olemas. Aga kellel pole, see sai taksosõitu proovida, mõni tuli ka jalgsi tööle. Aga endal käis boss järgi (kodu on töökohast mul suhteliselt kaugel). Aga vabat päeva ei saa keegi - tegemata töö läheb firmale liiga kalliks maksma igas mõttes ja võib töötajaile endile ka negatiivselt mõjuda majanduslikult."

** "Hakkasin jalgsi tulema Pelgurannast ülemistesse. Aga paar peatust edasi ootas kenasti nr. 40. Ootas, et silmaulatuses inimesed teda märkaksid. Märkasin. Linnas nägin, et nr. 2 läks sadama poole. Aga kohe tuli hoopis vist eelmine ring sadamast. Olin Bussijaamani ainuke reisija. Nii, et ei õnnestunud jalgsi käia."

** "Soendasin autot, väljas oli 13,67 kraadi külma. Kui on hääletajaid, võtan peale, kui enamvähem sama tee (Harjumaal siis). Väljas ootamiseks on liiga külm, kahju on inimestest."