Saan aru, et oma naine on nii igav, vana, kole, tüütu ja muidu ka õudne. Mingit põnevust enam ei ole, söögid on alati samad, omavahel pole enam millestki rääkida. Lapsed ka käivad närvidele, suurem tahab ainult raha, väiksem haugub vastu ega kuula sõna.

Arvate, et parim lahendus on asjad pakkida ning ilusa sekretärineiu juurde õnne otsima minna?

Temal ju lapsi pole, mis tähendab, et saad pärast tööd rahulikult jalad seinale visata. Kui veab, teeb noor armuke ka jalamassaaži. Kodus valitseb vaikus ja rahu. Te saate minna välja siis, kui tuju tuleb, ei pea muretsema, kuhu lapsed jätta. Naine näeb alati kaunis ja seksikas välja, ta pole veel ennast "käest lasknud" ning rasedus ja sünnitus ei ole veel tema ilusaid kehavorme rikkunud. Mis kõige tähtsam - ta on alati valmis seksima! Kõlab ju nagu muinasjutt. Milleks taluda oma virisevat eite ja vinguvaid lapsi, kui selline võimalus on käeulatuses?

Mõelge palun korraks. Noore naisega ootavad teid ees ju hoopis uued probleemid.

Jah, te pääsete hetkeks rutiinist ja näägutavast vanaeidest, kuid saate endale kaela peale tibi, kes hakkab teilt tõenäoliselt raha välja pumpama, keelab teil lastega suhtlemise, ei taha teie lastega ise midagi tegemist teha. Küll aga hakkab ka tema bioloogiline kell mõne aja pärast kõrvulukustavalt tiksuma. Ning siis, kui teie arvate, et beebimajandusega on nüüd lõpp ning see etapp teie elus on möödas, otsustab teie uus väljavalitu, et tema on nüüd valmis emaks saama. Ning surub seda elu hinnaga teile peale. Kui vaja, jätab salaja beebipillid võtmata või teeb kondoomi sisse augu. Siis on teil jälle kaelas vinguv ja näägutav beebiemme, kes on pidevalt väsinud, süüa teha ei jaksa ning seksimiseks energiat ei jätku. Ja öösiti te ei maga, sest tita nutab.

Ning kui te mudilase lasteaeda viite, hõikavad ta rühmakaaslased - näe, tema tuli täna koos vanaisaga! Muidugi peetakse teid ka oma uue naise isaks, seda kindlasti.

Enne pere juurest minema jooksmist, palun peatuge hetkeks ja mõelge, kas hetkeline kirg on tõesti seda kõike väärt. Probleemide eest teil ju ära joosta ei õnnestu. Ehk oleks mõistlikum hoopis olemasolevad ära lahendada, mitte pea laiali otsas uusi otsima tormata?