Mis elu see Eestis on? Otsid töö ja healjuhul ka saad mingisuguse, rabad hommikust õhtuni ja raha ikkagi midagi alles ei jää pärast arvete maksmist ja söögi peale kulutamist.

Üks sõbranna rääkis aga lapsehoidmisest välismaal. Olin kohe vaimustuses ja leidsin isegi lehekülje, kus sai peresid otsida. Augusti lõpus lendasingi Inglismaale pere juurde. Nüüdseks elan siin juba viiendat kuud ja kurta pole küll millegi üle. Isegi ilm on väga super olnud! Inimesed on sõbralikud,
kuigi meile on see muidugi harjumatu, sest eestlased on lihtsalt liiga kinnised ja oma muredega liiga hõivatud, et elust rõõmu tunda.

Ma usun, et see on väga hea kogemus igale noorele. See ei ole ainult see, et sa näed maailma, vaid koos reisimisega saad sa enesekindlust, õpid keelt, saad uusi sõpru ja tuttavaid ning muidugi rääkimata igasugustest kogemustest.

Ma ei taha öelda, et Eesti on halb riik, sest ma armastan oma kodumaad. Aga nii kaua, kuni mul on võimalik nautida elu siin, ei ole mul küll mingisugust tahtmist kodumaale tagasi tulla.